Keittiöpäällikkö Ari Ruohon lammasreseptit Tarapacan viineille

Ravintola Nokan keittiöpäällikkö Ari Ruoho on intohimoinen suomalaisen ruokakulttuurin puolestapuhuja ja palkittu mm. Pro Gaalan Vuoden keittiöpäällikkö 2016 -palkinnolla. Tutustu Arin tekemiin ruokaohjeisiin Tarapacá-viinien seuraksi!

Keittiömestari Ari Ruoho

Ari tekee tiivistä yhteistyötä ja jatkuvaa ideointia pientilatuottajien kanssa parempien tuotteiden ja kustannustehokkaiden ratkaisujen löytämiseksi. Samaa tinkimätöntä asennetta edustavat laadustaan tunnetut Tarapacan viinit, jotka valmistetaan luontoa kunnioittavien tuotantomenetelmien ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Näille tyylikkäille ja lukuisia kansainvälisiä palkintoja ja huippupisteitä ansainneille viineille Ari on suunnitellut alla olevat herkulliset lammasreseptit, joissa on panostettu puhtaisiin raaka-aineisiin ja makuihin. 

Tutustu myös Arin vinkkeihin juhlaruoan valmistukseen sekä lampaan lihan valintaan pääsiäiseksi.