Keittiöpäällikkö Ari Ruohon lammasreseptit Tarapacan viineille

Ravintola Nokan keittiöpäällikkö Ari Ruoho on intohimoinen suomalaisen ruokakulttuurin puolestapuhuja ja palkittu mm. Pro Gaalan Vuoden keittiöpäällikkö 2016 -palkinnolla. Tutustu Arin tekemiin ruokaohjeisiin Tarapacá-viinien seuraksi!
Keittiömestari Ari Ruoho

Ari tekee tiivistä yhteistyötä ja jatkuvaa ideointia pientilatuottajien kanssa parempien tuotteiden ja kustannustehokkaiden ratkaisujen löytämiseksi. Samaa tinkimätöntä asennetta edustavat laadustaan tunnetut Tarapacan viinit, jotka valmistetaan luontoa kunnioittavien tuotantomenetelmien ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Näille tyylikkäille ja lukuisia kansainvälisiä palkintoja ja huippupisteitä ansainneille viineille Ari on suunnitellut alla olevat herkulliset lammasreseptit, joissa on panostettu puhtaisiin raaka-aineisiin ja makuihin. 

Tutustu myös Arin vinkkeihin juhlaruoan valmistukseen sekä lampaan lihan valintaan pääsiäiseksi.

Karitsanviulu yrttikuorrutteella

Mehevä yrttikuorrutus antaa makua lihalle ja korostaa sen parhaita vivahteita yhdessä laadukkaan ja mehevän täyteläisen Tarapacá Gran Reserva Cabernet Sauvignon -punaviinin kanssa.

Karitsan paahtopaistia omena-ruusukaali-paistoksen kera

Karitsa maistuu roseena täyteläisen Tarapacá-punaviinin kanssa. Valmista lisukkeeksi mehevä kaali-omenapaistos.

Karitsatartar & lipstikkakreemi

Tuoreen ja lähellä tuotetun karitsan lihasta valmistuu herkullinen tartar, jota täydentää aromikkaan pippurinen yrtti lipstikka.