Penne sul gallo

Kevennä perinteistä liharagua kanalla ja nauti Ruffino Chianti -punaviinin kera.

Penne sul gallo
logo

4 HLÖ

logo

0 h 30 min

AINEKSET

  • 200 g broilerin jauhelihaa

  • 200 g naudan jauhelihaa

  • 1 sipuli

  • 1 porkkana

  • persiljaa

  • 1-2 valkosipulin kynttä

  • pieni pala selleriä

  • 2 dl punaviiniä

  • suolaa ja rouhittua mustapippuria

  • 400 g tomaattimurskaa (1 tlk)

  • Penne-pastaa

VALMISTUSOHJEET

    1. Pilko vihannekset ja sipulit pieniksi paloiksi.

    2. Kuullota vihannekset ja sipulit pannulla öljyssä ja siirrä ne kattilaan Paista pannulla jauhelihat ja lisää ne vihannesten joukkoon.

    3. Lisää joukkoon pari desiä punaviiniä ja keitä kasaan. Lisää suola ja pippuri.

    4. Lisää tomaattimurska ja tarvittaessa hieman vettä.

    5. Keitä kasaan noin tunnin verran ja tarkista maku.

    6. Keitä penne-pasta al denteksi ja sekoita kastike pastan joukkoon.

Resepti

Ruffino-viinitalo