Punajuurikeittoa ja pikkusyötävää

Punajuurikeitto on hyvä alkuruoka tai kevyt lounas. Sen seuraan sopii kevyt, hieman viilennetty punaviini tai raikas valkoviini.

Punajuurikeitto + viinisuositus
Devil’s Rock Riesling 3 L
Devil’s Rock Riesling 3 L
Valkoviinit

Saksa | Pirteä & Hedelmäinen

35,98 €

Devil’s Rock Riesling
Devil’s Rock Riesling
Valkoviinit

Saksa | Pirteä & Hedelmäinen

10,98 €

Matua Marlborough Organic Sauvignon Blanc
Matua Marlborough Organic Sauvignon Blanc
Valkoviinit

Uusi-Seelanti | Vivahteikas & Ryhdikäs

16,99 €

4 HLÖ

0 h 45 min

Mustajuuri-VichysoisseMustajuuri-Vichysoisse

Vichysoisse on ranskalainen klassikkokeitto, joka valmistetaan purjosta ja perunasta ja se tarjoillaan usein kylmänä. Myös suomalainen mustajuuri sopii ihanasti tähän keittoon.

Katso resepti
Ribollita - firenzeläinen vihanneskeittoRibollita – firenzeläinen vihanneskeitto

Klassikkoruoka Toscanasta – tämä runsas italialainen keitto on oikeastaan pata, joka saa makunsa erilaisista vihanneksista sekä possunkyljestä. Vegaaniversion saat jättämällä possun pois.

Katso resepti
kalakeitto ja laroche viinipulloMicken kalakeitto

Tämä keitto saa mukavan twistin tomaattiaiolista. Katso kokki Michael Björklundin kalakeitto-ohje ranskalaiselle Laroche Chardonnay L -valkoviinille.

Katso resepti
ViolaMinerva_Boullabaisse_KesakeittoKesäkeitto ranskalaisittain

Tässä ruokavaikuttaja Viola Virtamon kesäkeitossa yhdistyvät suomalainen kesä ja ripaus inspiraatiota ranskalaisesta klassikosta, merenelävistä valmistettavasta bouillabaisse-keitosta!

Katso resepti