Tämä herkullinen glögillä kruunattu ja kookosmaidosta valmistettu pannacotta maistuu joulun jälkiruokana.
Sekoita kookospannacottan ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi seokseksi ja kaada pannacotta kahteen lasiin.
Huuhtele tehosekoittimen kannu. Nosta pannacottalasit jääkaappiin hetkeksi jähmettymään, jotta ainakin pinta hyytyy riittävästi.
Sekoita psylliymjauhe ja glögi tasaiseksi tehosekoittimessa.
Lusikoi glögikiille varovasti kookospannacottan päälle laseihin. Nosta jääkaappiin hyytymään vähintään 15 minuutiksi.
Koristele halutessasi marjoilla.
VINKKI
Saat parhaan makuisen kookospannacottan, kun käytät metallisen säilyketölkin sijasta pahvitölkissä myytävää kermaista kookosmaitoa.
Helpossa vegaanisesssa pannacottassa on kerma korvattu kookosmaidolla ja liivate helppokäyttöisellä psylliumjauheella, jota löydät ruokakauppojen leivontahyllystä. Glögikiilteen voit valmistaa joko alkoholillisesta tai alkoholittomasta glögistä.
Valmista vegaaniseen mantelimaito-pannacottaan herkullinen kookoskinuski, joka tuo paahteisen karamellin maun ja tekee jälkiruoasta näyttävän.
Katso reseptiTämä herkullinen kuohuviinilaseista tarjottava pannacotta saa Glöet-glögiskumpasta kauniin punaisen kerroksen. Katso reseptin lopusta myös vaaleasta Glöetistä tehdyn Glöet-Sabayonin ohje.
Katso reseptiTee vieraillesi suomalainen versio italialaisesta pannacottasta ja tarjoile se kesämarjakeiton kanssa, johon tulee Fresita-kuohuviiniä.
Katso reseptiGlögi sopii hyvin myös leivonnaisiin. Kokeile Blossan glögimestari Åsa Orsvärnin suosikkireseptiä!
Katso resepti