Chili con carne

Chili con carne on helppo arkiruokaklassikko. Kun osaat tehdä tämän hyvin, pärjäät pitkälle.

AINEKSET

AINEKSET

  • 350 g paistijauhelihaa

  • 100 g pakastettuja sipulikuutioita

  • 3 kpl valkosipulinkynttä

  • 30 g voita

  • 0,5 prk papuja tomaattikastikkeessa

  • 500 g tomaattimurskaa

  • 0,5 dl vettä

  • 0,5 tl mustapippuria

  • 1 tl chilijauhetta

VALMISTUSOHJEET

    1. Kuullota sipulikuutiot ja puristetut valkosipulinkynnet paistokasarissa.

    2. Lisää sekaan jauheliha, pavut tomaattikastikkeessa ja tomaattimurska. Huuhtele tomaattimurskapurkki vedellä, kaada liemi joukkoon ja keitä sen jälkeen noin 30 minuuttia.

    3. Mausta mustapippurilla ja lisää maun mukaan chilillä.

    4. Tarjoile chili con carne keitetyn riisin ja tuoreiden yrttien kera.