Pääsiäisruoka

Fileetä, paistia tai viulua? Karitsaa neljällä eri tapaa, ole hyvä!

Yrttimarinoitua karitsan fileetä lehtikaalipestollaYrttimarinoitua karitsan fileetä lehtikaalipestolla

Lehtikaalipesto ja -sipsit tuovat pikantin lisän yrttiseen karitsaan, jota maa-artisokkamuhennos mehevöittää.

Katso resepti
Pitkään haudutettu karitsa granaattiomenallaPitkään haudutettua karitsanviulua ja bataattirisottoa

Karitsa on maustettu inkiväärillä, kanelilla ja juustokuminalla. Nauti tuhdin punaviinin kanssa.

Katso resepti
Karitsan paahtopaistia + viinisuositusKaritsan paahtopaisti ja omena-ruusukaali-paistos

Karitsa maistuu roseena täyteläisen Tarapacá-punaviinin kanssa. Valmista lisukkeeksi mehevä kaali-omenapaistos.

Katso resepti
19 Crimes viiniKaritsanvartaat 19 Crimes -tyyliin

Marinoi karitsa ronskisti punaviinillä, rosmariinillä ja valkosipulilla. Nauti mausteisen 19 Crimes -aussiviinin kanssa.

Katso resepti