Nämä lihapullat saavat makua pehmeästä vuohenjuustosta ja puolukasta. Nauti pehmeän argentiinalaisen punaviinin kanssa.
Laita jauheliha kulhoon ja murenna joukkoon vuohenjuusto. Lisää loput ainekset ja vaivaa nopeasti taikinaksi.
Muotoile kostutetuin käsin taikinasta samankokoisia pullia.
Kuumenna rasva pannulla ja ruskista siinä lihapullat muutamassa erässä.
Laita pullat uunivuokaan ja kypsennä loppuun 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Koristele rucolanversoilla ja puolukoilla.
Mari Moilanen on ruoka- ja viinialan monitoimija, reseptinikkari ja ruokakirjailija. Marin kuvamaailmaan ja reseptiikkaan voi tutustua muun muassa Jotain maukasta -blogissa ja joka viikko Ruokatorstai-sivulla Iltalehdessä.
Vain harvat viinit saavat Viinilehdeltä hinta-laatusuhteeltaan parhaimman mahdollisen arvion eli Löytö. Kokosimme suosikit!
Lue lisääLue ruokatoimittaja Mari Moilasen 4+4 vinkkiä maailman parhaimman pizzan taikinasta ja täytteistä!
Lue lisääRuokatoimittaja Mari Moilanen kävi valmistamassa maailman parasta pizzaa toscanalaisen Giovanni Santarpian opissa.
Katso reseptiRuokakirjailija Mari Moilasen ohjeella valmistat maailman parasta ja kauniin vaaleanvihreää basilikarisottoa. Valmistukseen sekä ruoan kanssa nautittavaksi sopii tietenkin Prosecco-viini.
Katso resepti