Possu-puolukka-lihapullat

Nämä lihapullat saavat makua pehmeästä vuohenjuustosta ja puolukasta. Nauti pehmeän argentiinalaisen punaviinin kanssa.

Possulihapullat
Cuma Organic Malbec
Cuma Organic Malbec
Punaviinit

Argentiina | Mehevä & Hilloinen

10,98 €

6-8 HLÖ

1 h 0 min

Mari Moilanen, valokuvaaja ja ruokatoimittaja

Resepti ja kuva: Mari Moilanen, valokuvaaja ja ruokatoimittaja

Mari Moilanen on ruoka- ja viinialan monitoimija, reseptinikkari ja ruokakirjailija. Marin kuvamaailmaan ja reseptiikkaan voi tutustua muun muassa Jotain maukasta -blogissa ja joka viikko Ruokatorstai-sivulla Iltalehdessä.

Tutustu Jotain maukasta -blogiin>

Viinilehden_Vuoden_luomuviinit_2024_löydötViinilehden LÖYTÖ-viinit – katso suosikit

Vain harvat viinit saavat Viinilehdeltä hinta-laatusuhteeltaan parhaimman mahdollisen arvion eli Löytö. Kokosimme suosikit!

Lue lisää
Ruffino Chianti Superiore ja pizzavinkitVinkit maailman parhaimman pizzan valmistukseen

Lue ruokatoimittaja Mari Moilasen 4+4 vinkkiä maailman parhaimman pizzan taikinasta ja täytteistä!

Lue lisää
Pizza Fritta eli friteeratut minipizzat + viinisuositusPizza Fritta eli friteeratut minipizzat

Ruokatoimittaja Mari Moilanen kävi valmistamassa maailman parasta pizzaa toscanalaisen Giovanni Santarpian opissa.

Katso resepti
basilikarisoton ohjeBasilika-sitruunarisotto

Ruokakirjailija Mari Moilasen ohjeella valmistat maailman parasta ja kauniin vaaleanvihreää basilikarisottoa. Valmistukseen sekä ruoan kanssa nautittavaksi sopii tietenkin Prosecco-viini.

Katso resepti