1 Laita broileri selkäpuoli ylöspäin leikkuulaudalle. Halkaise se isolla veitsellä tai saksilla selkärangan vierestä. Voit tämän jälkeen avata broilerin kuin kirjan.
2 Sekoita tomaattipyree, valkosipuli ja oliiviöljyä ja hiero seos broilerin pintaan.
3 Valmista Dukkah-mausteseos eli murskaa isossa morttelissa hasselpähkinät, seesamisiemenet, juustokumina, korianteri, cayennepippuri, paprikajauhe ja suola.
4 Hiero mausteseos broilerin pintaan kauttaaltaan ja laita pariksi tunniksi jääkaappiin maustumaan.
5 Ota broileri huoneenlämpöön.
6 Lämmitä grilli. Grillaa keskilämpöisessä grillissä suoraan ensin nahkapuoli alaspäin noin 15 minuuttia ja käännä sitten broileri ja grillaa vielä noin 15 minuuttia, tai kunnes liha on kypsää (riippuu grillistä).
7 Voit tarkistaa kypsyyden pistämällä lihaan puutikun. Jos ulos tihkuva lihasneste on kirkasta, on kana kypsää. Muista, ettet ylikypsennä broileria.