Karitsanviulu yrttikuorrutteella

Mehevä yrttikuorrutus antaa makua lihalle ja korostaa sen parhaita vivahteita yhdessä laadukkaan ja mehevän täyteläisen Tarapacá Gran Reserva Cabernet Sauvignon -punaviinin kanssa.

Pääsiäislammasta perinteisen sekä eksoottisen ohjeen mukaan

6-8 HLÖ

1 h 0 min

Ravintola Nokan keittiömestari ja ravintoloitsija

Resepti: keittiöpäällikkö Ari Ruoho

Ravintola Nokan keittiöpäällikkö ja ravintoloitsija tekee tiivistä yhteistyötä pientilatuottajien kanssa ja on innokas kalastaja ja metsästäjä.

Tutustu ravintola Nokkaan

tacot ja viinipulloMehevät tacot

Näissä tacoissa täytteenä on kotimaista härkäpapua, jauhelihaa ja kaalia. Nauti mehevän punaviinin kanssa!

Katso resepti
 Sorsanrintaa omenan ja tattien keraSorsanrintaa omenan ja tattien kera

Sorsasta saat yllättävän helposti herkullisen juhlaruoan. Ravintola Nokan keittiöpäällikkö Ari Ruohon suunnittelemassa ohjeessa maistuvat tatit ja omena.

Katso resepti
Näin valitset riistaruoan ja sille viininNäin valitset riistaruoan ja sille viinin

Helsinkiläisen ravintola Nokan keittiöpäällikkö Ari Ruoho on innokas metsästäjä. Mitä kannattaa ottaa huomioon riistaruokaa valmistettaessa ja viiniä valitessa? Tutustu Arin vinkkeihin.

Lue lisää
Karitsatartar & lipstikkakreemiKaritsatartar & lipstikkakreemi

Tuoreen ja lähellä tuotetun karitsan lihasta valmistuu herkullinen tartar, jota täydentää aromikkaan pippurinen yrtti lipstikka.

Katso resepti