Pasta Arrabiata

Klassinen tomaattikastike ja pasta toimivat parhaiten toscanalaisen Chianti-viinin kanssa, sillä sen hapokkuus toimii hyvin tomaatin hapokkuuden kanssa.
Pasta Arrabiata + viinisuositus
Pasta Ja Pizza Pasta Ja Pizza Pasta Ja Pizza
2 HLÖ
30-45 MIN
AINEKSET
2 kpl salottisipulia
4 kpl valkosipulinkynttä
3 kpl peperonchino chilin palkoja
10 kpl kuorittua luumutomaattia
2 dl oliiviöljyä
suolaa
valkopippuria
1/2 dl raastettua parmesan-juustoa
200 g penne tai tagliatelle-pastaa
1 Freesaa pieneksi pilkottu sipuli, valkosipuli ja peperonchino-chilit pannulla.
2 Lisää sekaan lohkotut tomaatit ja mausteet. Keitä noin 30 minuuttia.
3 Keitä pasta kattilassa al dente -kypsyydelle ja valuta huolellisesti.
4 Sekoita pasta kastikkeeseen sekaan ja ripottele annoksen päälle parmesanraastetta ja halutessasi leipäkrutonkeja.
Lue lisää pastan saloista
Pappardelle, farfalle vai rigatoni? Myynnissä on hyllymetreittäin erilaisia pastamalleja. Pastapakettia ei kuitenkaan kannata valita sattumanvaraisesti, sillä malleista moni on suunniteltu juuri tietyntyyppisen kastikkeen – condimentin – pariksi. Lue lisää pastan saloista
1 Freesaa pieneksi pilkottu sipuli, valkosipuli ja peperonchino-chilit pannulla.
2 Lisää sekaan lohkotut tomaatit ja mausteet. Keitä noin 30 minuuttia.
3 Keitä pasta kattilassa al dente -kypsyydelle ja valuta huolellisesti.
4 Sekoita pasta kastikkeeseen sekaan ja ripottele annoksen päälle parmesanraastetta ja halutessasi leipäkrutonkeja.
Lue lisää pastan saloista
Pappardelle, farfalle vai rigatoni? Myynnissä on hyllymetreittäin erilaisia pastamalleja. Pastapakettia ei kuitenkaan kannata valita sattumanvaraisesti, sillä malleista moni on suunniteltu juuri tietyntyyppisen kastikkeen – condimentin – pariksi. Lue lisää pastan saloista
AINEKSET
2 kpl salottisipulia
4 kpl valkosipulinkynttä
3 kpl peperonchino chilin palkoja
10 kpl kuorittua luumutomaattia
2 dl oliiviöljyä
suolaa
valkopippuria
1/2 dl raastettua parmesan-juustoa
200 g penne tai tagliatelle-pastaa
Lisää muistilistaan