Vietnamilaiset kevätrullat vaativat jonkun verran sorminäppäryyttä, mutta ovat sitäkin paremman makuisia! Rullista saa monipuolisia vaihtuvilla täytteillä.
Italia | Pirteä & Hedelmäinen
14,98 €
Pirskottele seesamiöljyä ja limen mehu lohen päälle.
Ripottele päälle seesaminsiemenet ja suola.
Paista uunissa noin 20 minuuttia 175 asteessa.
Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Maista ja lisää aineksia tarvittaessa.
Anna maustua jääkaapissa.
Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi kastikkeeksi.
Anna maustua jääkaapissa.
Kuori ja leikkaa porkkanat, kurkku ja kaali ohuiksi suikaleiksi.
Kuori ja viipaloi raitajuuret esimerkiksi mandoliinilla erittäin ohuiksi.
Tiesitkö? Raitajuuri on punajuuren sukulainen, jonka valko-punaraidallinen malto muistuttaa polka-karamellia. Maku on punajuurimainen, mutta miedompi.
Asettele muutama thaibasilikan lehti keskelle kostutettua riisipaperia. Lisää sen jälkeen muutama viipale raitajuurta.
Lisää keitettyä nuudelia, porkkanaa, kurkkua, kaalia ja lohta. Rullaa ja taittele tiukaksi rullaksi. Kostutettu riisipaperi on venyvää, joten sen rikkoutumista ei kannata liikaa pelätä taitteluvaiheessa.
Asettele rullat tarjoiluastialle.
Tarjoile välittömästi kastikkeiden kanssa.
Nopea ja tyylikäs alkuruoka, jossa sitruunalla ja limellä kypsytetyn kuhan hapokkuus ja herkkä maku sopivat täydellisesti Leyda Sauvignon Blanc -valkoviinin samankaltaiseen makumaailmaan. Omena tuo annokseen kirpeää suutuntumaa.
Katso reseptiAasialaistyyppinen lohi sopii niin alku- kuin pääruuaksikin. Lohen kanssa tarjoiltava soijamajoneesi viimeistelee makuelämyksen!
Katso reseptiTrendikäs voileipäkakku tarjoillaan nyt annoskokoisina kaunokaisina. Vaihda sitruuna vadelmiin, ja tuo hapokkuus lohivoileipäkakkuun punaisilla marjoilla.
Katso resepti