Näin graavaat kalan oikeaoppisesti
Klassista graavikalaa nautitaan ympäri vuoden. Raikkaan hapokas Laroche-valkoviini tasapainottaa raakakypsennetyn kalan makua. Katso vinkit graavaamiseen ja viinivalintaan!
Lue lisää »Klassista graavikalaa nautitaan ympäri vuoden. Raikkaan hapokas Laroche-valkoviini tasapainottaa raakakypsennetyn kalan makua. Katso vinkit graavaamiseen ja viinivalintaan!
Lue lisää »Keittiömestari Ina Niinikedon kirja Kukkia lautasella esittelee reseptein ja säilöntäohjein, miten luonnon tai kotipuutarhan kukkia voi käyttää ruoanlaitossa. Inspiroidu kauniista kirjasta ja sen vinkeistä!
Lue lisää »Kalaruoat kuuluvat vahvasti suomalaiseen ruokapöytään ja terveellinen kala on monen suosikkiruokaa. Täydennä maistuva kala-ateria raikkailla valkoviineillä tai kevyillä punaviineillä. Tutustu vinkkeihin!
Lue lisää »Helsingin Sanomien ja Soppa365:n raati maistoi 34 alkoholitonta glögiä. Yksi ansaitsi täydet viisi tähteä – Blossa Ekologisk Alkoholfri Glögg.
Lue lisää »Jotain valkoista, jotain roseeta ja jotain punaistakin? Katso viinikirjoittaja Ilkka Sirenin rennot kesäviinisuositukset ja vinkit viinin viilennykseen.
Lue lisää »Chill Out -viinisarjan 3 litran hanapakkaukset ovat ensimmäisenä Suomessa täysin kierrätettäviä viinipussia ja kahvaa myöten. Ympäristöystävällisen muutoksen mahdollistaa Altian Rajamäen tehtaan uusi tuotantolinja.
Lue lisää »