Lohi-sitrusleipäset
Eksoottisesti maustettu lohi, makea saaristolaisleipä ja kirpeä sitruslevite ovat suussasulava yhdistelmä Fresita-kuohuviinin kanssa.
Katso resepti »Nopeasti valmistuvat leipäset nautitaan alkupalaksi kuohuviinin kera.
1 patonki
hyvää oliiviöljyä
200 g mozzarellaa
1 tlk anjovista
makeaa balsamico-kastiketta
Viipaloi patonki ohuiksi siivuiksi. Pane siivut uunipellille ja pirskottele niille pari tippaa oliiviöljyä. Pane patonkipaloille viipale mozzarellaa ja sen päälle halkaistu anjovisfilee.
Grillaa leipiä uunissa 250 asteessa grillivastuksen alla kunnes juusto saa hieman väriä. Pirskottele leiville muutama tippa tummaa balsamico-kastiketta ja tarjoa heti.
Eksoottisesti maustettu lohi, makea saaristolaisleipä ja kirpeä sitruslevite ovat suussasulava yhdistelmä Fresita-kuohuviinin kanssa.
Katso resepti »Anna de Codorniu -luomucava sopii sekä aperitivoksi että helpon tapastarjottimen seuraksi. Nauti!
Katso resepti »Poromousse maistuu herkulta joko valmiina ostetun tai itsevalmistetun saaristolaisleivän päällä. Katso moussen sekä saaristolaisleivän ohje.
Katso resepti »Glögin tai kuohuviinin pieni makeus toimii hyvin suolaisen poromoussen kanssa.
Katso resepti »