Mozzarella-anjoviscrostinit

Nopeasti valmistuvat leipäset nautitaan alkupalaksi Prosecco-viinin kera.

Mozzarella-anjoviscrostinit
Mozzarella-anjoviscrostinit
logo

4 HLÖ

logo

0 h 30 min

AINEKSET

AINEKSET

  • 1 patonki

  • hyvää oliiviöljyä

  • 200 g mozzarellaa

  • 1 tlk anjovista

  • makeaa balsamico-kastiketta

VALMISTUSOHJEET

    1. Viipaloi patonki ohuiksi siivuiksi. Pane siivut uunipellille ja pirskottele niille pari tippaa oliiviöljyä. Pane patonkipaloille viipale mozzarellaa ja sen päälle halkaistu anjovisfilee.

    2. Grillaa leipiä uunissa 250 asteessa grillivastuksen alla kunnes juusto saa hieman väriä. Pirskottele leiville muutama tippa tummaa balsamico-kastiketta ja tarjoa heti.