Yrityslahjat - katso suosittelumme

Wennercon viiniasiantuntija Joonas Vainio kokosi vinkit joulun yrityslahjoista.

Evento

Mietitkö miten muistaa yrityksesi henkilökuntaa tai asiakkaita? Tutustu tyylikkäisiin viinilahjasuosituksiimme eri hintaluokissa.

Louis Roederer Collection 244

Tämä kriitikoiden ylistämä samppanja (94/100 James Suckling, 93/100 Wine Spectator) on legendaarisen samppanjatalo Louis Roedererin huikea taidonnäyte.

Louis Roederer tunnetaan erityisesti heidän arvostetusta Cristal-samppanjastaa – sama tinkimätön laadun tavoittelu on myös nähtävissä Cuvée 244 samppanjassa. Cuvée 244 on pääosin 2019 vuosikertaa, mukana on myös ns. perpetual cuvéetä sekä vanhempia tammessa kypsytettyjä viinejä. Upea lahjapullo ja täydellinen valinta vaativammallekin samppanjan ystävälle.

Codorniu Limited Edition Cava Brut Rosé

Codorniu on yksi maailman pisimpään toimineita viinitaloja. Se on todellinen viinimaailman edelläkävijä – talon historia ulottuu vuoteen 1551 ja vuonna 1872 Josep Raventos tuotti maailman ensimmäisen Cavan.

Limited Edition on herkullinen uutuus Codorniulta. Tyyliltään kuiva, mutta samalla runsaan hedelmäinen ja marjaisan aromikas kuohuviini, joka on takuusuosikki juhlaan kuin juhlaan. Kaunis pullo on todellista silmäkarkkia ja tyyliltään täydellinen loppuvuoden juhlasesonkiin.

Kungfu Girl Riesling

Tämä moderni klassikko ei jätä ketään kylmäksi ja onkin Suomen myydyimpiä Riesling-viinejä.

Intensiivisen hedelmäinen ja ihanan raikas Riesling on omiaan aasialaisen ruuan kanssa, mutta sopii kuin nakutettu joulun kalapöydälle. Ei ehkä klassisin viini, mutta sopii hienosti lahjapulloksi nuorekkaammalle viiniyleisölle.

Bründlmayer Riesling Steinmassel

Vaativampaankin viinimakuun sopiva huippuvalkoviini yhdeltä Itävallan arvostetuimmalta viinintuottajalta.

Raikas, intensiivisen mineraalinen huippuviini, jonka maussa on omenaa ja kypsää sitrusta. Erinomainen lahja viiniharrastajalle, se kestää kellarointia jopa 10 vuotta. 94/100 Falstaff lehti.

Nederburg Edelrood

Etelä-Afrikan palkituimpiin lukeutuvan viinitalon Nederburgin upea Cabernet Sauvignon ja Merlot -rypäleiden sekoite.

Tämä on täydellinen seurusteluviini, mutta sopii myös juustojen, riistaruokien ja patojen kumppaniksi. 89/100 Decanter Word Wine Awards

Penfolds Koonunga Hill Shiraz Cabernet

Australian arvostetuimman viinitalon Penfoldsin erinomainen Shiraz ja Cabernet Sauvignon rypäleistä valmistettu punaviini.

Tämä muhkea ja tumman puhuva viini on mitä herkullisin valinta talvikauden liharuuille, tai vaikka sellaisenaan nautittavaksi. Todellinen uuden maailman klassikko, joka on mitä erinomaisin lahjapullo.

Leyda Las Brisas Pinot Noir

Leydan muhkean hedelmäinen ja elegantti keskitäyteläinen Pinot Noir on täydellinen valinta joulupöytään.

Viini joka sopii kuin nakutettu sekä kinkulle että kalkkunalle. Neljä tähteä Viinilehdeltä.

Ruffino Riserva Ducale Chianti Classico

Klassikko viinien harrastajalle täydellinen löytö.

Ruffino-viinitalon mainio Riserva Ducale Chianti Classico on saanut nimensä Aostan herttuan mukaan, joka valitsi Ruffinon Italian Kuninkaan hoviin. Tyylikäs viini, jossa aistii hapankirsikkaa ja mausteita, pitkä ja hienostunut jälkimaku.

Viinien tilaaminen onnistuu kätevästi Alkon verkkokaupasta

Lisää tuotteet ostoskoriin ja siirry kassalle valitsemaan toimitus- ja maksutapa. Jos teet ensimmäistä tilaustasi, sinua pyydetään rekisteröitymään yritysasiakkaaksi.

Valitse toimitustapa ja -aika sekä määrittele yritysosoite, jossa haluat vastaanottaa tilauksesi. Toimitus yritysosoitteeseen tapahtuu heti saatavilla olevissa tuotteissa nopeimmillaan 2 arkipäivässä. Voit tehdä tilauksen myös Alkon myymälään tai noutopisteeseen.

Mikäli haluat apua lahjaviinien tilaamisessa autamme mielellämme, ota yhteyttä pauliina.majamaa@wennerco.fi