Grand Vin Helsinki 4.-5.10.2019

Grand Vin Helsinki 2019 -tapahtuma on nyt kolmatta kertaa järjestettävä kaksipäiväinen huippuviinien tapahtuma Vanhalla Ylioppilastalolla. Tule tutustumaan mm. palkittujen Penfolds, Matua ja Laroche-viinitalojen tarjontaan.

laseja

Kaksipäiväisessä Grand Vin Helsinki -tapahtumassa pääset tutustumaan ja maistelemaan laadukkaita viinejä maailman eri kolkista. Paikalla on paljon viinintuottajia ja viinintekijöitä, jotka myös kertovat tarkemmin viineistään omilla ständeillään ja Master Class -luonnoillaan.

Mukana ovat mm. Chablis-valkoviinien pioneeri Laroche ja Châteauneuf-du-Papen sydämessä sijaitseva Rhônen alueen laatuviinitalo Ogier Ranskasta, palkitut australialaiset Wolf Blass -viinit ja Kalifornian Napa Valleyssa sijaitseva innovatiivinen Beringer. Pääset maistamaan myös Sauvignon Blanc -viineistään tunnetun uusiseelantilaisen Matua-viinitalon valikoimaa.

Tutustu myös tänä vuonna 175-vuotista taivaltaan juhlistavaan ikoniseen Penfoldsiin - yhteen Australian tunnetuimmista ja arvostetuimmista laatuviinien tuottajista, joka valittiin tänä vuonna maailman ihaillummaksi viinibrändiksi.

Penfoldsilta on maistettavana kahdeksan erilaista viiniä mm. kuuluisa Grange-punaviini (vuosikerta 2011, rajattu saatavuus) sekä uusia erikoisvalikoiman viinejä kuten Penfolds BIN 23 Adelaide Hills Pinot Noir 2017

Penfoldsin viineihin pääset tutustumaan osastotarjonnan lisäksi masterclass-tastingissä, joka järjestetään perjantaina klo 18.

Avoinna:

Perjantaina 4. lokakuuta kello 15:00-21:00Lauantaina 5. lokakuuta kello 14:00-20:30

Vanha YlioppilastaloMannerheimintie 3, 00100 Helsinki

Tapahtuman järjestää Ceesta.

Grand Vin -Viiniä ja herkkuja

Grand Vin -Viiniä ja herkkuja

Lue lisää tapahtumasta ja osta lippusi etukäteen. Sisäänpääsylipun hinta ovelta on 18 €, johon sisältyy Lehmann Glassin Excellence -viinilasi ja painettu ohjelma&viinilista. Maistelu- ja ruokalipukkeiden hinta tapahtumassa on 2,50 €.

grandvinhelsinki.fi>