Katso 4 x helppo hanaviini

Nämä mukavan hedelmäiset valkoviinit ja punaviinit näppärässä hanapakkauksessa toimivat erilaisten ruokien kanssa sekä sellaisenaan nautiskeltuna. Katso suosituksemme!

devilsrock_riesling_hanaviini

Tiesithän, että hanapakkaus säilyy hyvänä noin kuukauden verran avaamisen jälkeen. Säilytä se mieluiten jääkaapissa, jolloin maku pysyy raikkaampana. Lue lisää hanapakkausten säilyvyydestä ja laadusta.

Devil’s Rock Riesling

Aromaattinen Devil’s Rock Riesling Saksasta on Alkon myydyin Riesling-viini ja luottovalinta aasialaisen keittiön, kalaruokien ja salaattien kanssa pienen jäännössokerinsa ansiosta. Toimii erittäin hyvin myös sellaisenaan.

Riesling-rypäleestä valmistetaan laadukkaita ja monipuolisia valkoviinejä erityisesti Saksan eteläosissa, Ranskan Alsacessa sekä muualla maailmassa varsinkin viileillä viininkasvatusalueilla. Katso lisää Riesling-viinivinkkejä.

Two Oceans Fresh & Fruity White 3 litraa

Puolikuiva ja hedelmäisen raikas valkoviini sopii sekä seurusteluun että rennommille kevyille ruoille kuten erilaisille salaateille ja kana- ja kasvispastoille. 

Two Oceansin pehmeä maku on hennon päärynäinen ja kevyen yrttinen.

Antiche Terre Solo Passione Rosso Organic 3 litraa

Luomusertifioitu ja vegaaneille sopiva täyteläinen punaviini tulee italialaiselta perheomisteiselta viinitalolta. Antiche Terre -talon viinit ovat menestyneet hienosti Suomen viinikilpailuissa.

Raikas vihreä-valkoinen ulkoasu pitääkin sisällään täyteläisen punaviinin

Antiche Terre Solo Passionen maku ei ole raskas, vaikka se on maukas ja täyteläinen. Lyhyt kypsytys isoissa tammitynnyreissä tuo makuun hieman rakennetta ja vivahteita. Eloisa hapankirsikkaisuus on Corvina-rypälelajikkeen erityispiirre. Monipuolinen ruokaviini erilaisten grillilihojen kuten naudan pihvin tai karitsan paahtopaistin kanssa.

Lindeman's Bin 50 Shiraz 3 litraa

Nauti täyteläisen mehevä viini erilaisten liharuokien kanssa tai sellaisenaan. Lindemansin Shiraz sopii erittäin hyvin myös pääsiäisen lammasruoille. Katso lisää australialaisia viinivinkkejä pääsiäiseen.

Viinin keskitanniininen maku on tumman luumuinen ja mukavan mausteinen.