Katso 4 x helppo hanaviini

Nämä mukavan hedelmäiset valkoviinit ja punaviinit näppärässä hanapakkauksessa toimivat erilaisten ruokien kanssa sekä sellaisenaan nautiskeltuna. Katso suosituksemme!

chill out riesling

Tiesithän, että hanapakkaus säilyy hyvänä noin kuukauden verran avaamisen jälkeen. Säilytä se mieluiten jääkaapissa, jolloin maku pysyy raikkaampana. Lue lisää hanapakkausten säilyvyydestä ja laadusta.

Chill Out Organic Riesling 3 litraa

Laadukas, raikas ja hedelmäinen luomu-Riesling on viljelty Saksan Rheinhessenissa. 

Maku on kuiva, ryhdikäs ja miellyttävän mineraalinen. Nauti kasvis- ja kalaruokien kanssa tai sellaisenaan.

Riesling-rypäleestä valmistetaan laadukkaita ja monipuolisia valkoviinejä erityisesti Saksan eteläosissa, Ranskan Alsacessa sekä muualla maailmassa varsinkin viileillä viininkasvatusalueilla. Katso lisää Riesling-viinivinkkejä.

Two Oceans Fresh & Fruity White 3 litraa

Puolikuiva ja hedelmäisen raikas valkoviini sopii sekä seurusteluun että rennommille kevyille ruoille kuten erilaisille salaateille ja kana- ja kasvispastoille. 

Two Oceansin pehmeä maku on hennon päärynäinen ja kevyen yrttinen.

Lindeman's Bin 50 Shiraz 3 litraa

Nauti täyteläisen mehevä viini erilaisten liharuokien kanssa tai sellaisenaan. Lindemansin Shiraz sopii erittäin hyvin myös pääsiäisen lammasruoille. Katso lisää australialaisia viinivinkkejä pääsiäiseen.

Viinin keskitanniininen maku on tumman luumuinen ja mukavan mausteinen.

Löydät Lindemansin myös 75 cl:n pullossa.

Tarapacá Cabernet Sauvignon Merlot 3 litraa

Keskitäyteläinen ja mehevän mustaherukkainen punaviini Chilestä tulee ympäristöä kunnioittavaan viininviljelyyn panostavalta Tarapacá-viinitalolta.

Cabernet Sauvignon sekä Merlot-rypäleistä valmistettu viini on mehevien pataruokien, liharuokien ja kovien juustojen luottokumppani sekä toimii myös sellaisenaan nautiskeltuna.

Löydät viinin myös 75 cl:n pullossa.