Penfolds – australialaisen ikonin Koonunga Hill -viinit

Penfolds Koonunga Hill -viinit ihastuttavat joulun juhlakautena laadullaan, tarinallaan ja tyylikkäällä ulkoasullaan.

Penfoldsin huippuviinien, punaisen Grangen ja valkoisen Yattarnan, eteen on tehty valtavasti kehitystyötä, josta saadut opit hyödyntävät kaikkia talon viinejä aivan edullisimpiin asti.

Huipputuottajan tinkimättömän laadun voi kokea myös Penfoldsin Koonunga Hill -viineissä, jotka tarjoavat raikkaudessaan ja puhtaassa hedelmäisyydessään sekä monikäyttöisyydessään rahalle jopa ylenpalttisen vastineen.

Nauti Shiraz Cabernet -punaviini kinkun ja joulun liharuokien sekä kovien juustojen kanssa ja Chardonnay-valkoviini kalkkunan kanssa. Tyylikäs viinipari on myös varma valinta joululahjaksi!

Molemmat Koonunga Hill -viinit ovat saaneet Viinilehdeltä neljä tähteä = Harmoninen, laadultaan erinomainen sekä hinta-laatusuhteesta kertovat arvion Edullinen ostos.

Penfolds Koonunga Hill Shiraz Cabernet

"Tuhti tummasävytteinen tuoksu muistuttaa mustaherukoita ja karhunvatukoita. Siinä on myös reilusti makean mausteisia piirteitä. Myös maku on tuhti ja voimakas. Aromeiltaan se seuraa mehevää tuoksua. Suutuntuma on hedelmäisen täyteläinen ja lähes paksu. Viiniä sävyttää tammikypsytyksen tuoma makea mausteisuus. Kokonaisuus jättää nielua lämmittävän, jäntevän ja tiiviin pitkän jälkivaikutelman." - Viinilehti

Penfolds Koonunga Hill Chardonnay

"Kypsän hedelmäinen ja tuntuvan leveä tuoksu muistuttaa aromeiltaan keltaista omenaa, persikkaa, hunajamelonia ja hentoa kermaisuutta. Kuiva, mutta tuoksua myötäillen runsaan hedelmäinen maku toistaa myös tuoksun aromit. Viinissä on lisäksi ananasta, sitruksisuutta ja vienoa pähkinäisyyttä. Leveä hapokkuus antaa viinille ryhtiä ja kantaa kokonaisuutta veden kielelle nostattavaan jälkivaikutelmaan." - Viinilehti

Drinks International on valinnut vuoden ihaillumman viinibrändin vuodesta 2011 alkaen. Penfolds on ollut listan top 5 joukossa alusta alkaen ja palkittu ensimmäisellä sijalla vuonna 2019 ja 2016.

28.03.2019