Suomen suosituin ranskalainen kuohuviini Ballet uudisti ulkoasuaan

Löydät Ballet-kuohuviinin kaksi tuttua suosikkia Alkon hyllyiltä uudistuneena - ja nyt kuivan Brut-kuohuviinin myös pienessä piccolopullossa.. Tutustu Ballet-luomuviineihin!

ballet_kuohuviinit_pöydällä

Suositun Ballet-kuohuviinin design on nyt entistä tyylikkäämpi. Kuiva Brut-kuohuviini on saanut etikettiinsä tummaa sinistä ja puolimakea Demi-Sec puolestaan raikasta turkoosia.

Pieni 20 cl piccolopullo pitää nyt sisällään kuivan Brut-viinin ja aiempi Demi Sec -piccolo on poistunut valikoimasta, mikä vastaa paremmin suomalaisten kuivempaan suuntaan muuttuneita juomatottumuksia.

Ballet-kuohuviinit on valmistettu vuodesta 2020 lähtien luonnonmukaisesti. – On luontevaa, että Suomen suosituin ranskalainen kuohuviini on valmistettu luonnonmukaisesti, ja se on meille viinin valmistuttajana myös tärkeää, kertoo Anoran Business Development Manager Markus Hannula.

Ballet Brut Organic voitti Iltalehden kuohuviinitestin 4/2023: "Selkeäksi voittajaksi nousi Ballet Carte Organic Brut. Voittajaa kuvailtiin muun muassa varmaksi valinnaksi, tasapainoiseksi sekä piknikille sopivaksi."

– Ballet’n rypäleet on viljelty sertifioidusti luonnonmukaisesti sekä tuotantoprosessi noudattaa luomusäännöksiä.

Löydät Ballet-kuohuviinit useimmista Alkon myymälöistä

Charmat-kuohuviinimenetelmällä valmistetun Ballet’n pehmeät kuplat tuovat mukavan suutuntuman.

Erittäin kuivan Ballet Carte Noir Organic Brutin mausta voi löytää päärynän, omenan ja kypsän sitruunan aromeja sekä kevyttä mausteisuutta. Nauti alkumaljana sekä kala- ja kasvisruokien tai pikkusuolaisten kanssa. Katso mini-sandwichien ohje.

Puolimakean Ballet Carte Noire Organic Demi-Secin runsaasta mausta erottaa kypsän omenan aromeja ja kevyttä hunajaisuutta. Nauti alkumaljana ja itämaisten tai makeampien ruokien kanssa. Katso kuohuviini-marjahyytelön ohje.

Luomu-Ballet’n korkki on valmistettu vastuullisesti

Itse luonnonmukaisesti valmistetun viinin lisäksi myös Ballet’n korkkivalinta on tehty vastuullisesti, sillä se on valmistettu FSC-sertifioidusta korkkitammesta. Forest Stewardship Council on kansainvälinen, voittoa tavoittelematon kansalaisjärjestö ja vastuullisen metsien käytön sertifikaattijärjestelmä. Korkkiin käytetyn tammen alkuperänä on siis vastuullisesti hoidetut metsät.

22.08.2023