Näissä raikkaissa viinipohjaisissa drinkeissä on 5-6 % alkoholia.
Miten käytännöllistä - valmista ruoan kanssa nautittavasta viinistä myös herkullinen juoma alku- tai jälkidrinkiksi.
Klassikko kuohuviinidrinkki Mimosa valmistetaan kuohuviinistä ja appelsiinituoremehusta. Varioi omaa versiotasi myös muilla tuoremehuilla ja käytä puolikuivaa Codorniu Clasico -cavaa, joka toimii hyvin Mimosassa sopivan jäännössokerimääränsä ansiosta.
Raikas ja herkullinen sorbet-drinkki syntyy Anna de Codorniu -luomucavasta ja sitruunasorbetista. Nauti kuuman päivän viileä drinkki sellaisenaan tai jälkiruoan sijaan.
Drinkkien valmistuksen a ja o - riittävästi jäitä
Tee viinidrinkki ja kaada se pieniin tai isompaan muoviastiaan ja pakasta sellaisenaan tai jätskitikun kanssa. Poimi pakkasesta ja nauti tikun päästä tai anna hieman sulaa kauniissa tarjoiluastiassa ja nauti lusikalla. Maku säilyy täysin samana!