TOP 3 kesäviinit

Mitä raikasta ja herkullista lasiin tänä kesänä? Kurkkaa kuohu-, valko- ja roseeviinisuosituksemme kesän eri hetkiin!

kesäviinit

Jaume Serra Bouquet Rosé Cava Brut – ihastuttava roseekuohuviini

Tämä kaunis kukkapullo pitää sisällään vaaleanpunaisen ja erittäin kuivan roseekuohuviinin, jossa maistuu herukkaisuus ja punaomenat. Hedelmäistä makua tasapainottavat hento paahteisuus ja raikas hapokkuus.

Espanjalainen Jaume Serra-viinitalon roseecava on ihastuttava kesävieminen ja raikas seurustelujuoma sekä loistava makupari kevyempien ruokien kuten kanan tai salaattien kanssa. Jaume Serran kuohuviinit on pullotettu normaalia kevyempiin kuohuviinipulloihin (paino alle 835 g). Mitä kevyempi pakkaus, sitä pienempi on pakkauksen ympäristövaikutus.

Casal Garcia Rosé – Viinilehden Vuoden roseeviini 2023 hopeamitalisti

Portugalilaisessa puolikuivassa ja hieman pirskahtelevassa roseessa aistii mansikan ja vadelman aromeja. Viinilehti valitsi sen Vuoden 2020 Roseeviiniksi sekä jälleen tänä vuonna hopeamitalistiksi.

-9%

Casal Garcia Rosé

"Viinin viehkeä, hennosti makea maku saa ryhtiä eloisasta hapokkuudesta ja lähes kieltä kutittelevasta pirskahtelevuudesta. Erittäin herkullinen kokonaisuus nostaa miellyttävästi veden kielelle." - 4 tähteä, Löytö / Viinilehti

Viilennä roseeviiniä muutama tunti jääkaapissa – mitä makeampi viini, sen kylmempi tarjoilulämpötila

Nautiskele Casal Garcia hyvin viilennettynä aperitiivina tai terassiroseena sekä kevyiden kasvisruokien ja snäcksien kanssa. Löydät sen Alkon verkkokaupasta sekä valikoiduista myymälöistä myös näppärässä 37,5 cl:n pullossa.

Sancrispino Catarratto Inzolia Organic – näppärä 50 cl valkoviinitetra luomuna

Sisilialainen kuiva ja raikkaan hapokas luomuvalkoviini on valmistettu Sisiliassa suosituista Catarratto- ja Inzolia-rypäleistä. Hedelmäisessä maussa voi aistia sitrusta, omenaa ja aprikoosia.

Nauti Sancrispino piknikillä, terassilla tai mökkilaiturilla joko sellaisenaan hyvässä seurassa tai salaattien, kala- ja kanaruokien kanssa. Näppärän kokoisesta ja kevyesta puolen litran tetrasta saat lasilliset neljälle hengelle.

Psst! Löydät Sancrispino-viinit Alkoista niin rosee-, valko- ja punaviininä. Viinit on kirkastettu vegaanisesti.