Juustot ja viini - match made in heaven

Juuston ja viinin liitto on se kuuluisa match made in heaven. Katso ruokakirjailija Mari Moilasen juustovinkit ja reseptit chileläisille Tarapacá-viineille.

Juustot ja viini - match made in heaven

Suositun chileläisen Vina Tarapacá -viinitalon herkulliset viinit ovat kaikki omiaan nostettavaksi juustopöydän juomiksi.

Tutustu alempana näyttävän Uunibrien tai hedelmäisen Parmesan-salaatin ohjeisiin. Tai kokoa omanlaisesi juustopöytä.

Valitse pöytään 5 - 7 erilaista juustoa

Valitse nuoria ja pehmeitä juustoja, vanhoja ja voimakkaita, jotain murenevaa ja jotain kermaista.

Perinteisesti pöydästä löytyy muun muassa sini- ja valkohomejuustoa, lampaanmaitojuustoa, vanhaa goudaa, parmesaania, emmentalia ja kermajuustoa. Miedompien juustojen ystävät ilahtuvat tuorejuustoista, leipäjuustosta tai pehmeästä vuohenjuustosta.

Herkullinen kattaus syntyy kokoamalla pöytään esimerkiksi nämä juustot. Kokeile rohkeasti, mikä on oma viini-juusto suosikkiyhdistelmäsi!