Tässä paella-reseptissä toteutuu hyvin perussääntö - samaa viiniä ruokaan ja ruokajuomaksi.
Aloita kuulottamalla riisi, sipuli sekä sahrami öljyssä. Lisää joukkoon valkoviini sekä tomaattimurska, ja hauduta noin kymmenen minuutin ajan.
Lisää joukkoon sinisimpukat sekä äyriäiset ja jatka hauduttamista noin viiden minuutin ajan. Kun simpukat ovat kypsiä, lisää joukkoon tomaattikuutiot.
Mausta oman maun mukaan suolalla, pippurilla sekä persiljalla.
Kurpitsasose on vain yksi mauste - mielikuvitus on rajana, mitä haluat risottoon lisätä. Pinnalle sopivat vaikkapa Prosciutto-kinkku sekä murskatut amarettikeksit.
Katso reseptiAnna de Codorniu -luomucava sopii sekä aperitivoksi että helpon tapastarjottimen seuraksi. Nauti!
Katso reseptiIkimuistoinen vuosi 2017 on pian täällä. Eli kuohuvaa tarjolle, mutta millaista ja millaisesta pullokoosta? Kellonaika tarjoaa vastauksen, tutustu vinkkeihimme!
Lue lisääTuunaa lämpimät voileivät portugalilaisittain - petiscot ovat samantyylistä pikkupurtavaa kuin tapakset Espanjassa.
Katso resepti