Kana-vuohenjuustoleipä

Nämä helpot piknik tai välipalaleivät saavat kirpeyttä tuoreista punaherukoista. Nauti ranskalaisen Laroche Chardonnay L -valkoviinin kanssa.

Kana-vuohenjuustoleipä

4 HLÖ

0 h 45 min

Mari Moilanen, valokuvaaja ja ruokatoimittaja

Resepti ja kuva: Mari Moilanen, valokuvaaja ja ruokatoimittaja

Mari Moilanen on ruoka- ja viinialan monitoimija, reseptinikkari ja ruokakirjailija. Marin kuvamaailmaan ja reseptiikkaan voi tutustua muun muassa Jotain maukasta -blogissa.  

Tutustu Jotain maukasta -blogiin

Braai-leivät Etelä-AfrikastaBraai-leivät Etelä-Afrikasta

Braai-leipä kuuluu eteläafrikkalaisiin grillijuhliin. Jokaisella grillimestarilla on oma ohjeensa. Täytetty leipä tulee grillata joko loppuhiilloksilla tai miedolla lämmöllä kaasugrillissä.

Katso resepti
ViolaMinerva_Boullabaisse_KesakeittoKesäkeitto ranskalaisittain

Tässä ruokavaikuttaja Viola Virtamon kesäkeitossa yhdistyvät suomalainen kesä ja ripaus inspiraatiota ranskalaisesta klassikosta, merenelävistä valmistettavasta bouillabaisse-keitosta!

Katso resepti
patonkiHelpot hernepestopatongit

Hernepestolla täytetyt patongit on versio perinteisemmistä valkosipulivoipatongeista – näissä maistuu kesä, sitruuna ja tuoreet yrtit. Katso Chocochili-blogin ohje SanPellegrino Limonatalle.

Katso resepti
grillattu kanaDukkah-kana korianterikastikkeella

Grillattu kana maistuu niin valko- kuin punaviinin kanssa. Dukkah-mauste on pohjoisafrikkalainen mausteseos, jota voi käyttää mihin ruoanlaittoon vaan.

Katso resepti