Sitruunapasta

Sitruunan aromikkain osa on kuoressa, joten sitä kannattaa raastaa ruokien joukkoon. Täydennä helppoa ja raikasta sitruunapastaa tomaatilla ja kapriksilla ja nauti riittävän hapokkaan valkoviinin kanssa.

Sitruunapasta + viinisuositus
Ruffino Orvieto Classico
Ruffino Orvieto Classico
Valkoviinit

Italia | Pirteä & Hedelmäinen

13,69 €

Leyda Garuma Sauvignon Blanc
Leyda Garuma Sauvignon Blanc
Valkoviinit

Chile | Vivahteikas & Ryhdikäs

16,99 €

Leyda Reserva Sauvignon Blanc 2 L
Leyda Reserva Sauvignon Blanc 2 L
Valkoviinit

Chile | Vivahteikas & Ryhdikäs

27,99 €

29,98 €

4 HLÖ

0 h 45 min

Pastatyynyjä salviavoissaPastatyynyjä salviavoissa

Yrttinen klassikkopasta on todella nopea valmistaa. Italialaiselle ruoalle italialainen viini - naturalmente!

Katso resepti
Simppeli salviapastaSimppeli salviapasta

Helppo pasta syntyy vain muutamasta raaka-aineesta. Jos et löydä kaupasta tuoretta salviaa, vaihda se sitruunaan. Raasta tällöin sitruunankuoresta uloin, keltainen kerros ja purista mehu.

Katso resepti
Passeli punajuuripasta ja viinisuositusPasseli punajuuripasta

Vuohenjuustonokareilla viimeistelty pähkinäinen punajuuripasta loihtii sekä veden kielelle että tekijästään gourmettaitajan.

Katso resepti
Pasta Arrabiata + viinisuositusPasta Arrabiata

Klassinen tomaattikastike ja pasta toimivat parhaiten toscanalaisen Chianti-viinin kanssa, sillä sen hapokkuus toimii hyvin tomaatin hapokkuuden kanssa.

Katso resepti