Värikkäät ja maukkaat bruschettat
Kokki Louise Merus'n värikkäät alkupalaleivät vievät kielen mennessään. Onko suosikkisi sieni-aprikoosi vai papu & peppadew-paprika bruschetta? Nauti rentojen Two Oceans -viinien kanssa.
Katso resepti »Kokkaa Nederburg-viinin ja Louise Meruksen matkassa. Helposti marinoituun grilliloheen sopii herkullisesti hedelmäisen pirteä aprikoosisalsa.
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl soijakastiketta
2 rkl sitruunanmehua
1 rkl tummaa sokeria
Sekoita marinadin ainekset ja laita kalan kanssa pieneen muovipussiin. Sulje pussi tiiviisti ja laita marinoitumaan jääkaappiin pariksi tunniksi.
600 g kirjolohi- tai lohifilettä
2 aprikooseja (tai nektariineja), kuutioituna
3 kevätsipulia varsineen, ohuina viipaleina
1/2 punainen paprika, kuutioituna
1/2 punainen chili (oman maun mukaan), kuutioituna
1 rkl sitruunaoliiviöljyä (tai oliiviöljyä ja sitruunanmehua)
1/2 rkl soijakastiketta
1 valkosipulikynsi, murskattuna
tuoretta korianteria sitruunanmehua
Pienennä ja sekoita aprikoosisalsan ainekset.
Anna vetäytyä jääkaapissa.
Kokki Louise Merus'n värikkäät alkupalaleivät vievät kielen mennessään. Onko suosikkisi sieni-aprikoosi vai papu & peppadew-paprika bruschetta? Nauti rentojen Two Oceans -viinien kanssa.
Katso resepti »Eksoottisesti maustettu lohi, makea saaristolaisleipä ja kirpeä sitruslevite ovat suussasulava yhdistelmä Fresita-kuohuviinin kanssa.
Katso resepti »Tämä panzanella eli leipäsalaatti pitää sisällään pinaattia, mangoldia ja kesäkurpitsaa. Vihreiden vihannesten aromit ja sitruunainen yrttivinaigrette toimivat täydellisesti Nederburg Sauvignon Blanc -valkoviinin raikkaan hapokkuuden kanssa.
Katso resepti »Millaista ruokaa raikkaan Sauvignon Blanc -valkoviinin kanssa? Tutustu viinityyliin ja katso kuusi herkullista ruokaohjetta kuudelle erityyliselle Sauvignon Blanc -viinille.
Lue lisää »