Perunavohvelit & ravunpyrstöjä

Ruokavaikuttaja ja -kirjailija Anni Paakkunainen valmisti vohveliraudalla voissa paistettuja rapeita kesäperunoita ja täytti ne ravunpyrstöillä, ranskankermalla, tillillä, sitruunalla ja muikunmädillä.

Perunavohvelit_ravunpyrstöjä_Anni_Paakkunainen
Aveleda Solos de Xisto Alvarinho
Aveleda Solos de Xisto Alvarinho
Valkoviinit

Portugali | Vivahteikas & Ryhdikäs

19,98 €

6

0 h 45 min

”Tämä on ihana alkuruoka rapujuhliin – jokainen voi itse avata rapunsa pöydässä ja kasata annoksensa perunavohvelin päälle. Portugalilaisen Aveleda-viinitalon tyylikäs Solos de Xisto on 100 % Alvarinho -rypälettä. Tämä kuiva, ihastuttavan hapokas, kypsän sitruksinen ja tyylikkään kukkainen valkoviini sopii täydellisesti yhteen kala- ja äyriäisruokien kanssa.” – Anni

Vinkki! Keitä perunat valmiiksi kypsiksi esim. päivää ennen, jolloin ne soveltuvat parhaiten.

Vinkki isoihin juhliin! Paista kasa rapeita perunavohveleita valmiiksi ja kasatkaa annokset itse pöydässä samalla kun kuoritte rapuja.

Anni_Paakkunainen_ja_roseeviinilasi

Ohje: Anni Paakkunainen

Ruokabloggaaja ja -kirjailija Anni Paakkunainen loihtii elämästä herkullista. Herkuttelu ja nautinnot kuuluvat niin juhlaan kuin arkeen. Leivonnassa ja kokkaamisessa suurin inspiraation lähde ovat vuodenajat sekä tuoreet sesongin raaka-aineet. Ig: @anninuunissa

www.anninuunissa.fi

annin_uunissa_salaattiohjeHedelmäinen kesäsalaatti

Täydellinen kesäsalaatti, portugalilainen Vinho Verde -viini ja kesäilta! Katso ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ihastuttava salaattiohje!

Katso resepti
vinho_verde_viinialue_portugalissaVinho Verde – Portugalin “vihreä viini”

Luoteis-Portugalista läheltä Atlantin rannikkoa tulevat raikkaat ja pirskahtelevat Vinho Verden valkoviinit ovat tunnettuja ympäri maailmaa. Mutta mitä Vinho Verde eli “vihreä viini” oikeastaan on?

Lue lisää
FRESITA-MANSIKKAKAKKU Annin uunissaFresita-mansikkakakku

Fresita-kuohuviinillä maustetuista mansikoista syntyy kakku, jonka taikinaan lisätty mansikkarahka tekee siitä erityisen mehevän. Tutustu ruokakirjailija Anni Paakkunaisen kesäherkkuun!

Katso resepti
Parmesanmuffinit_viikunaaParmesanmuffinit & viikunaa

Louis Roederer -samppanjan napakka hapokkuus tasapainottaa parmesanmuffinien rasvaisuutta. Ihastu viikunaiseen suupalaan!

Katso resepti