Codorníu Clasico Sec voitti MTV Makuja cava-testin

Kevään cava-testissä 11 euron cava päihitti Alkon kalleimman. Tutustu makutestin voittajaan!

codorniu_clasico_sec_ja_kuohuviinilasit_2023

MTV Makuja -sivuston Halpa vs. Kallis -testissä oli lähestyvän Vapun kunniaksi maistossa neljää cavaa Alkon valikoimasta - kaikista kalleimmasta cavasta aina edulliseen tasoon.

Halpa vs. kallis -sarjan toimittajat Fanni Parma ja Petra Tuominen maistelivat juomat sokkona eivätkä siis tienneet mitä ja minkä hintaista tuotetta joivat.

"Codorniussa on rahalle vastinetta"

Raadin lopputulos oli selkeä, Codorniu Clasico Cava - edullisesta hinnastaan huolimatta - oli makutestin voittaja. Katso video raadin maistelusta MTV-sivustolta.

Codorníu Clasico Cava on Alkon myydyin kuohuviini jo kuudetta vuotta peräkkäin

Codorníu Clasico Cava Sec Organic on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten kuohuviininystävien lasissa laadun ja monipuolisuutensa ansiosta.

Codorniu Clasico Cava Sec valmistetaan samalla pullokäymismenetelmällä kuin samppanja, mikä takaa muun muassa kuplien säilymisen lasissa pitkään. Normaalikokoisen 75 cl:n pullon lisäksi löydät Clasicon Alkoista näppärissä 37,5 cl ja 20 cl pulloissa.

Lue Codorniun pääviinintekijä Bruno Colomer Martín kolme syytä ihastua luomu-cavaan

Suomalaisten ykkössuosikki on tyyliltään klassinen cava, jossa sopiva ripaus makeutta tekee siitä monipuolisen juhlakuohuvan. Pienoinen jäännössokeri tekee luomucavasta raikkaan hedelmäisen ja siksi se sopii hyvin niin suolaisen kuin makeammankin tarjottavan kumppaniksi. Kokeile esimerkiksi tapasten, salaattien ja kevyiden kalaruokien kanssa, sellaisenaan juhlakuohuvana tai raikkaan drinkin ainesosana kuten esimerkiksi Mimosassa.

kuohuviinilasit ja pullo

Inspiroidutko kuohuviineistä?

Kattavasta kuohuviinioppaastamme löydät viinitärpit eri tilanteisiin, perusteet erilaisista kuohuviinityyleistä sekä vinkit kuohuviinipullon jäähdyttämiseen, avaamiseen, tarjoiluun ja nauttimiseen.

Tutustu kuohuviinioppaaseen >>

22.04.2024