Hallowine - mitä juomaa & ruokaa Halloweeniksi?

Aikuisten Hallowine-juhlissa nautitaan teemaan sopivaa tummanpunaista viiniä tai tehdään hauskoja drinkkejä. Katso vinkit Halloween juomaksi ja ruoaksi!

The Velvet Devil Merlot

Alkosta 15,90 €

Tämä pehmeä paholainen sopii mehevän täyteläisyytensä ansiosta Halloween-juhlien lihaisimmille ruoille. Kokeile paholaisen burgereiden kanssa. Tai nauti sellaisenaan.

Inception Deep Layered Red

Alkosta 23,98 € / 2 litran hanapakkaus

Kiehtovassa tarot-maailmaa henkivässä pakkauksessa on sisällä moderni punaviini, jossa on tavanomaista korkeampi sokeripitoisuus.

Pehmeän hedelmäinen maku on vähätanniininen, joten Inception on helppo illanistujaisviini ja toimii erityisesti mausteisempien ruokien kanssa. Testaa vaikkapa kana-pekoni-nacho-lautasen kanssa.

Halloween Cola -drinkki

Karrrrmaisevan helppo ja mustanpuhuva aikuisten Halloween-drinkki on nopea valmistaa De Kuyper Apricot Brandy -likööristä ja colasta. Koristelussa on vain mielikuvitus rajana. Katso kolme helppoa Halloween-drinkkiohjetta.

Kananacho-lautanen

Valmista helposti herkullinen kana-pekoni-nachovuoka isonkin porukan illanviettoon.

Paholaisen burgerit

Nämä hampurilaiset saavat tujauksen lempeää mausteisuutta itse tehdystä paholaisen hillosta. The Velvet Devil Merlot -viinin samettinen marjaisuus tasapainottaa mausteisuutta.

Aikuisten Halloween-cola

Helppo Halloween-drinkki on synkkääkin synkempi ja maistuu karrrrmaisevan karvasmanteliselle. Koristele mielesi mukaan hämähäkeillä ja seiteillä!