Hallowine - mitä juomaa & ruokaa Halloweeniksi?

Aikuisten Hallowine-juhlissa nautitaan teemaan sopivaa tummanpunaista viiniä tai tehdään hauskoja drinkkejä. Katso vinkit Halloween juomaksi ja ruoaksi!

punaviinipullo

19 Crimes The Uprising

Uprising-viinin etiketin mies Cornelius Dwyer Kane pidätettiin vuonna 1864 Englannissa ja karkotettiin kymmeneksi vuodeksi pakkotyöhön Australiaan. 

19 Crimes -viinisarja kertoo näiden karkoitettujen vankien tarinoita Living Wine Label äpin avulla. Tutustu, miten äppi toimii ja mistä 19 rikoksesta Australiaan saatettiin aikoinaan karkoittaa.

Täyteläisen mehevä 19 Crimes The Uprising sopii pehmeytensä ansiosta illanistujaisiin sellaisenaan nautittavaksi. Se toimii myös tuhdimpien pastaruokien ja pizzan kanssa sekä erilaisille liharuoille.

The Velvet Devil Merlot

Tämä pehmeä paholainen sopii mehevän täyteläisyytensä ansiosta Halloween-juhlien lihaisimmille ruoille.

Kokeile paholaisen burgereiden kanssa. Tai nauti sellaisenaan.

Inception Deep Layered Red

Kiehtovassa tarot-maailmaa henkivässä pakkauksessa on sisällä moderni punaviini, jossa on tavanomaista korkeampi sokeripitoisuus.

Pehmeän hedelmäinen maku on vähätanniininen, joten Inception on helppo illanistujaisviini ja toimii erityisesti mausteisempien ruokien kanssa.

Testaa vaikkapa kana-pekoni-nacho-lautasen kanssa.

DK Pepper Halloween Cola

Halloween Cola -drinkki

Karrrrmaisevan helppo ja mustanpuhuva aikuisten Halloween-drinkki on nopea valmistaa De Kuyper Apricot Brandy -likööristä ja colasta. Koristelussa on vain mielikuvitus rajana.