Kananacho-lautanen

Valmista helposti herkullinen kana-pekoni-nachovuoka isonkin porukan illanviettoon. Nauti mehevän punaviinin tai hedelmäisen valkoviinin kanssa.

kana-pekoni-nachovuoka
logo

6-8 HLÖ

logo

0 h 45 min

AINEKSET

  • 2 pss juustonachoja

  • 1 pkt Jukolan chilicheddar -juustoa

  • 4 kanan rintafilettä (kokonaisia)

  • 2 pkt pekonia

  • 1 prk säilykejalapenoja

  • 2 prk juustokastiketta

  • 1 granaattiomena

VALMISTUSOHJEET

    1. Leikkaa pekoni pieneksi silpuksi ja paahda pannulla kunnes ne ovat rapeita.

    2. Paista kananfieet kypsiksi pannulla, anna niiden levätä hetki ja leikkele sitten pieniksi paloiksi.

    3. Levitä nachot isoon vuokaan tai pellille. Raasta chilicheddar ja levitä se nachojen päälle.

    4. Levitä nachoille kanan palat ja sen päälle pekonit. Valuta jalapenot ja levitä nekin mukaan.

    5. Lopuksi levitä juustokastike kaiken päälle ja paahda 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

    6. Ripottele valmiin annoksen päälle granaattiomenan siemenet.