Kesän raikkaat luomuviinit

Ihastu kesän raikkaisiin luomuviineihin - löydä suosikkivalkoviini, roseeviini ja kuohuviini piknikille tai terassille!

luomuviinit piknikilla

Matua Marlborough Organic Sauvignon Blanc

Tämä klassinen Uuden-Seelannin Sauvignon Blanc tuo veden kielelle. Raikkaan hapokkaan luomuviinin maku on täynnä herukkaisuutta, vihreitä aromeja ja sitruksista hedelmäisyyttä. Luomurypäleet tulevat Wairaun laaksosta, joka on yksi arvostetun Marlborough’n viinialueen parhaita ala-alueita.

Laita Matua-viini jäähtymään jääkaappiin tai jäiden joukkoon ja kun etiketin Chill-lumihiutalesymboli muuttuu siniseksi, viini on sopivan kylmää ja valmis nautittavaksi. Tarjoile aperitiivina, mietojen juustojen, vuohenjuustosalaatin tai pikkusuolaisten kanssa. Katso juustolautasen ja vihreän tomaattimarmeladin ohje.

"5 tähteä, Löytö" - Viinilehti

Settesoli Pinot Grigio Organic 3 litraa

Settesolin ihana kesäviini tulee Sisiliasta. Runsaan hedelmäisessä tuoksussa aistii vihreää omenaa, hunajamelonia, karviaista ja hieman kukkaisuutta. Maku on kuiva ja raikas, mutta kuitenkin lempeä.

Viini on kirkastettu vegaanisesti ja sopii hyvin salaattien, piiraiden, kasvisvartaiden tai vaikkapa halstrattujen ahventen seuraan. Plussaa hanapakkauksen kankaisesta kantokahvasta.

"Edullinen ostos" - Viinilehti

Sancrispino Organic 50 cl & 25 cl

Löydät sisilialaiset maukkaan hedelmäiset Sancrispino-luomuviinit Alkoista niin valko-, puna- kuin roseeviininä. Ne ovat saatavilla 50 cl:n ja 25 cl:n näppärissä kartonkitölkeissä, jotka painavat vain 532g ja 266g!

Vegaanisesti kirkastetut Sancrispinot ovat näppärän täysin kierrätettävän pakkauksen ansiosta erinomaiset piknikviinit erilaisten kasvisruokien tai vaikkapa kanasalaatin kanssa.

FiorAmore Prosecco – Rakkaudesta kukkiin ja kupliin

Uusi kuiva ja raikkaan hedelmäinen luomukuohuviini FiorAmore Prosecco kantaa etiketissään helsinkiläisen kukkakauppa inbloomin suunnittelemaa kaunista kukkakimppua. Kimppu viestii uskollisuutta, intohimoa, iloa sekä kauneutta – neilikan, ruusun, jaloleinikin ja eustoman sanoin.

FiorAmore Proseccon herkullinen hedelmäinen maku ja pehmeät kuplat vievät ajatukset suoraan Italiaan. Tasapainoinen ja raikkaan kuiva makupaletti tekee kuohuviinistä sopivan paitsi sellaisenaan nautittavaksi myös erilaisten antipastien, salaattien ja kevyiden kalaruokien seuraan. FiorAmoren löydät parhaiten Alkon verkkokaupasta ja valikoiduista Alkon myymälöistä. Kesän ihanin viinituliainen!