Kuplivat viinilahjat kesään

Mitä viiniä lahjaksi kesän juhliin ja viemisiksi? Ihastu neljään näyttävään kuohuviiniin.

AnnaCodorniu_kukkakääre_2022

Anna de Codorniu – cava kauniissa kääreessä

Suosittu luomucava Anna de Codorniu pukeutuu kauniiseen kukkakääreeseen kesäkauden 2022 ajaksi. Graafikko ja ruokakirjailija Viola Virtamon suunnittelemassa designissa loistavat muunmuassa unikot.

Elegantti espanjalainen Anna-cava on raikkaan pirteä ja sitrushedelmäinen luomukuohuviini. Helposti nautittava viini on erittäin kuiva, muttei ihan rutikuiva. Se on varma valinta maljajuomaksi, mutta sopii hyvin myös kalaruokien, salaattien ja tapasten kanssa. Löydät Anna-cavan useimmista Alkon myymälöistä. 

FiorAmore Prosecco – rakkaudesta kukkiin ja kupliin

Uusi luomukuohuviini FiorAmore Prosecco kantaa etiketissään helsinkiläisen kukkakauppa inbloomin suunnittelemaa kaunista kukkakimppua. Kimppu viestii uskollisuutta, intohimoa, iloa sekä kauneutta – neilikan, ruusun, jaloleinikin ja eustoman sanoin.

Tasapainoinen ja raikkaan kuiva makupaletti tekee kuohuviinistä sopivan paitsi sellaisenaan nautittavaksi myös erilaisten antipastien, salaattien ja kevyiden kalaruokien seuraan.

FiorAmoren löydät parhaiten Alkon verkkokaupasta ja valikoiduista myymälöistä. Voit tilata sen näppärästi verkkokaupasta ilman toimitusmaksua valitsemaasi Alkoon.

Miniloma Prosecco Rosé by Huono Äiti

Kaikki äidit ansaitsevat pienen Miniloman Italian auringon alle aina silloin tällöin! Heleän roosanvärinen rosee-Prosecco Miniloma on tehty yhteistyössä Huono Äiti -yhteisön kanssa.

Miniloman tuoksussa on punaista marjaa kuten mansikkaa ja vadelmaa. Maku on kuiva ja herkullisen hedelmäinen. Viini sopii rentoon seurusteluun tai alkumaljaksi. Se toimii myös salaateille, erilaisille kala- ja äyriäisruoille ja jopa sushin seuraksi. ​

Canti Prosecco Rosé – ihana pikkupullo tai normikokoinen

Tämä moderni italialainen rosee-Prosecco on aromaattinen, kuiva roseekuohuviini, jossa on runsaat aromit ja miellyttävän pitkä hedelmäinen jälkimaku.

Nauti sellaisenaan hyvin viilennettynä aperitiivina tai erilaisten pikkusuolaisten, salaattien tai äyriäisten kumppanina. Canti Prosecco Rosén kaunis väri ja marjaisuus tulevat Pinot Noir -rypäleestä, jota viinissä on mukana 15 prosenttia.

Löydät Canti Prosecco Rosén normaalissa 75 cl pullokoossa sekä 20 cl pikkupullossa Alkon verkkokaupasta sekä valikoiduista myymälöistä. Voit tilata ne näppärästi verkkokaupasta ilman toimitusmaksua omaan lähimyymälääsi.