Roseeviini sopii joulupöytään - katso 3 tärppiä

Raikas roseeviini ei ole vain kesäjuoma, vaan sen monipuolisuus toimii erittäin hyvin myös joulupöydän ruokien kanssa. Tutustu roseetärppeihin kinkulle ja kalkkunalle!
roseviinipullo ja lasi

Nämä roseeviinisuositukset sopivat kinkun lisäksi myös kalkkunalle, kasviksille ja kalalle eli lähes kaikelle, mitä joulupöytä tarjoaa. Valko- ja punaviinien parhaat puolet yhdistävä rosee on erittäin monipuolinen viini, joka sopii niin juhlaan kuin arkeen.

Pongrácz Rosé Brut - Elegantteja kuplia joulupöytään! 

Elegantti rosekuohuviini sopii paitsi joulun alkumaljaksi, myös nautittavaksi läpi jouluaterian.

Erittäin miellyttävän marjaisa, kuiva ja kauniin värinen Pongrácz Rose on paras kuohuviinivalinta vaativampaankin makuun. Se on valmistettu perinteisellä kuohuviinimenetelmällä, mikä takaa pitkään kestävät elegantit pienet kuplat. 

Kaunis pullo sopii myös erinomaisesti tuliaiseksi tai joululahjaksi. 

Pongráczin löydät myös ns. tavallisena vaaleana kuohuviininä tyylikkäässä lahjapakkauksessa vaikkapa uuden vuoden viettoon.

Pasqua 11 Minutes Rosé

Italialainen raikas ja elegantti roseeviini on paitsi kaunis katseltava joulupöydässä, myös laadukas ja monipuolinen ruokaviini.

Kuiva ja sopivan hapokas viini on maultaan mehevän hedelmäinen. Palkittu viini on valittu Vuoden roseeviiniksi Vuoden Viinit 2018 -kilpailussa.

Pasqua 11 Minutes Rosee tulee romanttisen rakkauden kaupungista Italian Veronasta. Lue lisää viinin tarinasta.

Matua Rosé

Tämän vuoden uutuusviini Alkon valikoimassa - Matua Rosé - tulee Uuden-Seelannin palkituimmilta viinitaloilta.

Veden kielelle nostattava kuiva maku on täynnä kypsien hedelmien aromeja: mansikkaa, raparperia ja karpaloa yhdistettynä pirteän yrttimäiseen twistiin.

Suurin osa viinistä on tehty Pinot Noir -rypäleestä. Etiketin ainutlaatuinen Chill Stamp kertoo, kun viini on sopivan viileä nautittavaksi.

Psst! Löydät Matua Roséen valikoiduista Alkon myymälöistä, tai voit tilata sen ilman toimituskulua mihin tahansa myymälään Alkon verkkokaupasta.