Grillipihvi Nederburgin tapaan

Grillissä kypsyneelle ja aavistuksen savuiselle lihalle kannattaa valita punaviini maasta, jossa grillaus on mestaruuslaji.

Grillipihvi Nederburgin tapaan + viinisuositus
Nederburg Edelrood
Nederburg Edelrood
Punaviinit

Etelä-Afrikka | Mehevä & Hilloinen

13,98 €

4 HLÖ

1 h 0 min

Grillailukauden väistyttyä paistin voi valmistaa myös uunissa: Lämmitä uuni 125 asteiseksi. Työnnä paistomittari lihapalan paksuimpaan kohtaan. Uunipannulle voi lisätä tilkan nestettä. Sisälämpötilan saavuttaessa 60-65 astetta on paisti sisältä vielä hieman rosé, täysin kypsän lopputuloksen saat jatkamalla kypsentämistä n. 70 asteiseksi. Anna lihan levähtää folioon käärittynä ennen leikkaamista.

Mitä ovat tanniinit viinissä?Tanniinit – tiedä kaikki viinin tanniineista

Tutustu viinin tanniineihin ja katso vähätanniininen sekä runsastanniininen viinivinkki!

Lue lisää
Monipuolisen grillaajan luottoviinitGrilliviini x 3 – millaista viiniä eri grilliruoille?

Grillaaminen on kesäkauden ehdoton ykkösharrastus. Lue millaisia viinejä kannattaa valita grilliruoille ja miksi!

Lue lisää
Aurinkoinen butternut-kurpitsapizzaAurinkoinen butternut-kurpitsapizza

Piristä pizzaa myski- eli butternut-kurpitsalla ja avokadolla ja valuta oliiviöljyssä. Nautitaan Two Oceans -viinin kanssa.

Katso resepti
grilliruokaaTommi Tuomisen grillimenu Los Intocables

Keittiömestari Tommi Tuominen suunnitteli grillimenun tuhdille argentiinalaiselle Los Intocables -punaviinille. Tutustu ohjeeseen!

Katso resepti