Kladdkaka valkosuklaalla ja mantelilla

Ruotsalainen kladdkaka eli tahmakakku saa makunsa sahramista sekä valkosuklaasta.

8

0 h 30 min

Ruotsalainen kladdkaka eli tahmakakku muistuttaa mutakakkua ja on helppo valmistaa, sillä kakun aineksia ei tarvitse vatkata, ainoastaan sekoittaa keskenään.

Pikainen glögigranitaPikainen glögigranita

Glögigranita ei ole varsinainen jälkiruoka, vaan ennemminkin ihanan raikas makupaletin puhdistaja. Erityisesti raskas juhla-ateria kaipaa pientä kevennystä ja tämä talvinen hileherkku on juuri oikea valinta!

Katso resepti
Rooibos_pannacottaa_Louise_MerusRooibos pannacottaa ja omena-tähtianishilloketta

Rooibos-maustettu pannacotta saa herkullista makua omena-tähtianishillokkeesta ja macadamiapähkinöistä. Nauti Nederburgin herkullisen Late Harvest -jälkiruokaviinin kanssa.

Katso resepti
Karamellipannacottan ohjeKaramellipannacotta

Valmista vegaaniseen mantelimaito-pannacottaan herkullinen kookoskinuski, joka tuo paahteisen karamellin maun ja tekee jälkiruoasta näyttävän.

Katso resepti
Sabayon eli viinivaahtokastikeGlöet-Sabayon marjoilla

Tämä kuohkea Sabayon eli viinivaahtokastike maustetaan Glöet White -glögikuohuviinillä - sekä nautitaan sen kanssa. Katso kokki Sara La Fountainin ohje!

Katso resepti
Nederburg

Etelä-Afrikan palkituimman viinitalon Nederburgin tunnusmerkkejä ovat perinteet ja laatu yhdistettyinä intohimoon, tarkkuuteen ja kärsivällisyyteen.

Tutustu