Pistaasipiparit

Kokeile perinteisen piparkakku+sinihomejuusto yhdistelmän tilalle ruokatoimittaja Mari Moilasen vinkkiä. Pistaasipiparin sopivat erityisesti punaviinipohjaisen Blossa-glögin kanssa.
Pistaasipiparit + glögisuositus
Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka
0-15 MIN
Ainekset:
Omatekoisia tai valmiita piparkakkuja
Maustamatonta tuorejuustoa
Mustaherukkahilloa
Pistaasipähkinöitä
Valmistusohjeet:
1 Sekoita kulhossa tuorejuustoa ja mustaherukkahilloa suhteessa 2 / 1 tai makusi mukaan.
2 Sipaise piparkakun päälle mustaherukkatuorejuustoa.
3 Peitä pinta pistaasipähkinärouheella.
4 Tarjoile Blossa-glögin kera.
Valmistusohjeet:
1 Sekoita kulhossa tuorejuustoa ja mustaherukkahilloa suhteessa 2 / 1 tai makusi mukaan.
2 Sipaise piparkakun päälle mustaherukkatuorejuustoa.
3 Peitä pinta pistaasipähkinärouheella.
4 Tarjoile Blossa-glögin kera.
Ainekset:
Omatekoisia tai valmiita piparkakkuja
Maustamatonta tuorejuustoa
Mustaherukkahilloa
Pistaasipähkinöitä
Lisää muistilistaan