Joulun tyylikkäät lahjapakkausviinit

Mitä viiniä viemisiksi joulun alla tai lahjaksi? Tutustu kolmeen takuuvarmaan suosikkiin, jotka löydät Alkoista myös valmiissa lahjapakkauksessa rajoitetun ajan. Mukana Viinilehden LÖYTÖ!

lahjaviinit_jouluun

Don David Malbec Reserve – Viinilehden Löytö-viini

Täyteläinen Malbec-punaviini viinimaailman huipulta, 1700 metrin korkeudelta, Argentiinan Saltan viinialueelta.

Tyylikkään viinin tuoksussa on nahkaisuutta, tammisuutta ja paahteisuutta. Ja lisänä tummaa kypsää marjaa, tummaa kirsikkaa ja mustaherukkaa. Tasapainoinen, elegantti ja täyteläinen viini, mutta silti raikkaan kepeä ja yllättääkin raikkaudellaan Malbec-rypäleestä valmistetuksi viiniksi.

Nappivalinta tummille liharuoille, patalihoille ja voimakkaammille juustoille

Viinilehti on antanut Don Davidille neljä tähteä = "Harmoninen, laadultaan erinomainen" ja parhaasta hinta-laatusuhteesta kertovan maininnan LÖYTÖ

Leyda Las Brisas Pinot Noir – tyylikäs joulupöydän viini

Elegantin laadukas Pinot Noir -viini Chilen viileältä Leydan viinialueelta on arvostetun viinintekijä Viviana Navarreten käsialaa.

Huikea viini, jossa kypsän marjainen ja tiivis maku. Tanniinit ovat matalat, hento yrttisyys ja hyvä hapokkuus maussa. Las Brisas tarkoittaa merituulta ja viini tuleekin viileältä viinialueelta Chilen rannikolta.

Keskitäyteläisen Leyda-viinin kanssa toimivat kevyemmät liharuoat kuten kinkku sekä savu- tai loimulohi – tai nautiskele sellaisenaan pienen juustopalan kanssa. Muista viilentää Leyda jääkaapissa tunnin verran ennen nauttimista!

Viinilehti on antanut Leydalle neljä tähteä = "Harmoninen, laadultaan erinomainen" ja hinta-laatusuhteesta kertovan maininnan "Edullinen ostos" 

Tarapacá Gran Reserva Cabernet Sauvignon – lunastaa odotukset

Kansainvälisesti palkittu rotevan täyteläinen ja kypsän kirsikkainen punaviini tulee Chilen Maipon laaksosta. Se on hyvä esimerkki, miten Chilessä tehdään todella laadukkaita viinejä.

Tarapaca on maultaan yllättävän pehmeä Cabernet Sauvignon, jossa tanniinit eivät ole liian kireät. Täyteläinen, mustaherukkainen ja runsas maku on erittäin hyvin tasapainossa ja viini sopiikin hienosti juhlapöytään ja lahjaksi.

Tarapaca on nimenomaan ruokaviini erityisesti roseeksi jätettyjen liharuokien, kuten entrecôten tai jopa raa'an tartarin kanssa. Viini toimii hyvin myös kovien juustojen kanssa.

Viinilehti on antanut Tarapacalle neljä tähteä = "Harmoninen, laadultaan erinomainen" ja hinta-laatusuhteesta kertovan maininnan "Edullinen ostos"