Parsa-couscous-salaatti

Valmista kevyt, mutta ruokaisa parsasalaatti ja nauti raikkaan valko- tai roseviinin kanssa.

Parsa-couscous-salaatti

6-8 HLÖ

0 h 45 min

basilikarisoton ohjeBasilika-sitruunarisotto

Ruokakirjailija Mari Moilasen ohjeella valmistat maailman parasta ja kauniin vaaleanvihreää basilikarisottoa. Valmistukseen sekä ruoan kanssa nautittavaksi sopii tietenkin Prosecco-viini.

Katso resepti
Parsa-burratapiirakkaParsa-burratapiirakka

Raikas Leyda Garuma Sauvignon Blanc on täydellinen makupari tämän ihanan parsapiirakan kanssa!

Katso resepti
Parsa-vuohenjuustosalaatti Anni PaakkunainenVuohenjuusto-parsasalaatti

Ranskalaisen Gassier Provence -luomuroseeviinin kanssa nautitaan hienostunutta vuohenjuusto-parsasalaatti, joka hurmaa jokaisella elementillään. Katso ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ohje!

Katso resepti
Parsavaahdon ohje + viinisuositusParsavaahto

Tarjoa kupillinen parsavaahtoa alku- tai väliruokana ja nauti hapokkaan valkoviinin tai kuohuvan kera.

Katso resepti