Alkuvuoden suosituimmat ruokaohjeet
Listasimme 8 suosituinta reseptiä, joihin lukijamme ovat alkuvuoden aikana tutustuneet. Mitä sinä aiot kokeilla?
Pinsa burratalla ja nektariineilla
Tämä pinsa on herkullinen makean ja suolaisen yhdistelmä, jota voit tarjota esimerkiksi alkuruokana tai illanvietossa.
Katso resepti »Katkarapujuustokakku
Katkarapujuustokakku on juhlava lisä mihin tahansa illanviettoon tai juhlien buffettiin.
Katso resepti »Tosimiehen Boeuf Bourgoignon eli Burgundin pata äidin reseptillä
Sohvaperunat-tv-sarjasta tuttu Juhani Koskinen kokkasi kunnon Burgundin padan tuhdille Los Intocables Black Malbec -punaviinille.
Katso resepti »Risotto – Mastechef historian paras risotto-ohje
Ruokakirjailija ja radio- ja tv-juontaja Anni Hautala hurmasi Masterchef-ohjelman tuomarit herkullisella risottobravuurillaan. Katso Annin Ruokakirjan risotto-ohje + viinisuositus.
Katso resepti »Parmesaanikana eli Chicken Parmesan
Rapea parmesaanikana tomaattikastikkeessa tarjoillaan pastan kera. Kuulostaako herkulliselta?
Katso resepti »Vietnamilaisia kevätrullia lohella
Vietnamilaiset kevätrullat vaativat jonkun verran sorminäppäryyttä, mutta ovat sitäkin paremman makuisia! Rullista saa monipuolisia vaihtuvilla täytteillä.
Katso resepti »Lohi-rillette
Rillette on klassinen ranskalainen alkupala, jossa liha on kypsytetty hitaasti meheväksi ja revitty suikaleiksi. Tämä raikas lohi-rillette on ihana raikkaan Laroche Le Petit Chardonnay -valkoviinin kanssa.
Katso resepti »