Amarula-mokkapalat
Tuunaa herkullisella Amarula-kermaliköörillä gluteenittomat mokkapalaleivokset.
Katso resepti »Mikä lohduttaa kun päivä ottaa päähän? Överimättö, runsas kasvisruoka vai suklaaherkku? Katso kolmen ruoka-ammattilaisen täsmävinkit ja reseptit!
Ruokakirjailija ja Gurmee.net blogaaja Hanna Stolt:
"Paras lohturuoka on jotain lämmittävää ja herkullista, jossa on paljon tuttuja elementtejä ja ruoan valmistus on helppoa.
Kaipaan lohturuokaa kun energiat on matalalla. Lohturuoan valmistus ei vie energiaa, mutta antaa tunteen siitä, että huolehdin itsestäni ja perheestäni valmistamalla oikeaa ruokaa sen sijaan että turvautuisin valmisruokiin. Tämä lasagne on huomattavasti perinteistä helpompi versio."
Katso lasagnen ohje FB @GurmeeBlog IG @health360hanna
Vinkki viinikaveriksi: Lindeman's Bin 65 Chardonnay -valkoviini
Taste of Nikinmäki blogaaja ja kokki Henri Heinonen:
"Kylmemmässä kelissä mieli hakeutuu kesän lämpöön, josta tämäkin resepti juontaa. Grillailuhan on parasta puuhaa ja mikä sen parempaa mielen nostatusta kuin aloittaa grillikausi ajoissa. Helppo, täyttävä ja maukas mättö, sillon kun tekee mieli kunnon burgeria."
Katso burgerin ohjeIG ja FB @tasteofnikinmaki
Vinkki viinikaveriksi: 19 Crimes Red Blend -punaviini
Kakkutaiteilija Mona Tähtinen:
"Nopea, suolaisen makea ja aina paikkansa lunastava herkku juuri niille päiville, kun ei tee mieli tehdä mitään muuta kuin vetää peitto korviin ja villasukat jalkaan. Namit säilyvät hyvin ja yleensä valmistan itse - no ainakin kolminkertaisen satsin pahan päivän varalle."
Katso Monan Facebook sivuilta suklaan ohje IG ja FB @say_it_with_a_cake
Vinkki juomakaveriksi: Amarula Marula Fruit Cream -kermalikööri
Tuunaa herkullisella Amarula-kermaliköörillä gluteenittomat mokkapalaleivokset.
Katso resepti »Marinoi karitsa ronskisti punaviinillä, rosmariinillä ja valkosipulilla. Nauti mausteisen 19 Crimes -aussiviinin kanssa.
Katso resepti »Terveellisen herkullinen juuressalaatti maistuu vaikkapa lounaana. Valitse viinikaveriksi elegantti ja keskitäyteläisen marjaisa Pinot Noir -punaviini tai hedelmäinen Chardonnay-valkoviini.
Katso resepti »