Katso kolme lohturuokareseptiä

Mikä lohduttaa kun päivä ottaa päähän? Överimättö, runsas kasvisruoka vai suklaaherkku? Katso kolmen ruoka-ammattilaisen täsmävinkit ja reseptit!
kasvislasagne

Täyteläinen kasvis-vuohenjuustolasagne

Ruokakirjailija ja Gurmee.net blogaaja Hanna Stolt:

"Paras lohturuoka on jotain lämmittävää ja herkullista, jossa on paljon tuttuja elementtejä ja ruoan valmistus on helppoa.

Kaipaan lohturuokaa kun energiat on matalalla. Lohturuoan valmistus ei vie energiaa, mutta antaa tunteen siitä, että huolehdin itsestäni ja perheestäni valmistamalla oikeaa ruokaa sen sijaan että turvautuisin valmisruokiin. Tämä lasagne on huomattavasti perinteistä helpompi versio."

Katso lasagnen ohje 
FB @GurmeeBlog IG @health360hanna

Vinkki viinikaveriksi: Lindeman's Bin 65 Chardonnay -valkoviini

överiburgeri

Överi-tuplajuusto-burgeri karkkipekonilla

Taste of Nikinmäki blogaaja ja kokki Henri Heinonen:

"Kylmemmässä kelissä mieli hakeutuu kesän lämpöön, josta tämäkin resepti juontaa. Grillailuhan on parasta puuhaa ja mikä sen parempaa mielen nostatusta kuin aloittaa grillikausi ajoissa. Helppo, täyttävä ja maukas mättö, sillon kun tekee mieli kunnon burgeria."

Katso burgerin ohje
IG ja FB @tasteofnikinmaki

Vinkki viinikaveriksi: 19 Crimes Red Blend -punaviini

Kuva:  L.Karlin Creative

Rockyroad suklaa

Kakkutaiteilija Mona Tähtinen:

"Nopea, suolaisen makea ja aina paikkansa lunastava herkku juuri niille päiville, kun ei tee mieli tehdä mitään muuta kuin vetää peitto korviin ja villasukat jalkaan. Namit säilyvät hyvin ja yleensä valmistan itse - no ainakin kolminkertaisen satsin pahan päivän varalle."

Katso Monan Facebook sivuilta suklaan ohje
IG ja FB @say_it_with_a_cake

Vinkki juomakaveriksi: Amarula Marula Fruit Cream -kermalikööri

Amarula-mokkapalat

Tuunaa herkullisella Amarula-kermaliköörillä gluteenittomat mokkapalaleivokset.

Grillatut karitsanvartaat 19 Crimes -tyyliin

Marinoi karitsa ronskisti punaviinillä, rosmariinillä ja valkosipulilla. Nauti mausteisen 19 Crimes -aussiviinin kanssa. Tämä on paras grilli-combo!

Lämmin juuressalaatti

Terveellisen herkullinen juuressalaatti maistuu vaikkapa lounaana. Valitse viinikaveriksi elegantti ja keskitäyteläisen marjaisa Pinot Noir -punaviini.