Upea nimikkopunaviini House of the Dragon -uutuussarjalle

Wolf Blass House of the Dragon Fire & Blood Cabernet Shiraz -punaviini saatavilla Alkosta rajoitettuna eränä 15.8.2022 alkaen.

WolfBlass-HouseOfTheDragon

Uusi House of the Dragon -sarja on suuresti odotettu esiosa yhdelle historian suosituimmista tv-sarjoista Game of Thronesille. House of the Dragon alkaa pyöriä HBO Maxilla 22.8.2022.

Palkittu australialainen premium-viinitalo Wolf Blass ja Warner Bros. Consumer Products lanseeraavat yhteistyössä sarjalle omistetun Wolf Blass House of the Dragon Fire & Blood Cabernet Shiraz -punaviinin. Tämä rajallisen saatavuuden Limited Edition -viini on saatavilla Alkon verkkokaupasta 15.8.2022 alkaen.

Tyylikäs ja täyteläinen Wolf Blass Fire & Blood Cabernet Shiraz -punaviini on herkullisen rouhea, klassinen australialainen sekoite Cabernet Sauvignon ja Shiraz -rypäleistä. Se on täydellinen kumppani illanistujaisiin House of Dragon -sarjan nauttimisen lomassa. Mehevän hilloinen punaviini toimii myös hyvän pihvin tai grilliruokien kanssa ja on erinomainen lahjaidea.

House of the Dragon -sarja kertoo Targaryenin suvun tarinan ja sijoittuu aikaan 200 vuotta ennen Game of Thronesin tapahtumia. House of the Dragon -sarja perustuu George R.R. Martinin Fire & Blood -kirjaan.

Wolf Blass -viinitalo perustettiin Australian kuuluisalle Barossan viinialueelle vuonna 1966. Alun vaatimattomasta tilasta on kasvanut yksi maailman menestyneimmistä ja palkituimmista viinibrändeistä. Talon viinit ovat saaneet vuosien varrella yli 10 000 mitalia tai tunnustusta australialaisissa ja kansainvälisissä viinikilpailuissa.

Lue lisää House of the Dragon -sarjasta HBO Maxin sivuilta

11.08.2022