Wolf Blass House of the Dragon Cabernet Sauvignon Shiraz

Wolf Blass House of the Dragon Cabernet Sauvignon Shiraz


Mehevä & Hilloinen

Label: NautaLabel: Tapas ja AntipastiLabel: GrilliruokaLabel: Seurustelujuoma

19,99 €

Löydä Alkosta

House of the Dragon -sarjan oma Limited Edition -punaviini. Tyylikäs täyteläinen Cabernet Shiraz -blendi Australiasta tulee palkitulta Wolf Blassin viinitalolta. Rajoitettu saatavuus.

Ruoka ja kuvaus

Maku

Tummaa marjaisuutta, karhunvatukkaa ja kypsää luumua, jossa Shiraz tuo viiniin pehmeää hedelmäisyyttä. Erittäin tasapainoinen ja tyylikäs kokonaisuus.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Täydellinen kumppani House of the Dragon -sarjan nauttimisen lomassa sellaisenaan tai pikkusuolaisten syötävien kanssa. Tyylikäs viini myös hyvän pihvin tai grilliruokien kera nautittavaksi.

Valmistus

Viiniä on kypsytetty ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä. Rypäleet poimitaan Etelä-Australian tunnetuilta viinialueilta, ml.Wrattonbully, Barossa, Coonawarra, Langhorne Creek ja McLaren Vale. Tämä korkealaatuinen viini jatkaa kehittymistä ajan kanssa ja sopii hyvin siis myös kellaroitavaksi.

Tarina

House of the Dragon on super kuuluisan ja huippusuositun Games of Thronesin esiosa, joka tulee olemaan todellinen tv-ilmiö. Game of Thrones -sarjassa oli 8 kautta, vuosina 2011–2019 ja sitä esitettiin 207 maassa. Se on kaikkien aikojen sarjaykkönen, joka keräsi arviolta 200 miljoonaa katsojaa. Wolf Blass -viinitalon omistaja Treasury Wine Estates on House of Dragon -sarjan ekslusiivinen viinikumppani. House of the Dragon -sarjan julkaisu on HBO:lla 22.elokuuta 2022.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Täyteläinen

Alkoholipitoisuus

14,5 %

Alkon tuotenumero

900363

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

TWE - Treasury Wine Estates

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Alue

Australia - South Australia - South Australia

Tuotenumero

1029955