Tähän kalakeittoklassikkoon voit käyttää kaikkea mahdollista saatavilla olevaa kalaa. Kokeile valmistaa myös sydäntalven sesonkikalasta mateesta. Valkoviinikaveriksi sopii klassinen riesling.
Leikkaa kalat isoiksi paloiksi.
Laita pilkotut vihannekset ja valkosipuli ison kattilan pohjalle ja lisää kattilaan oliiviöljy. Hauduta 2 min.
Lado päälle äyriäiset ja kiinteälihaiset kalat sekä vettä niin paljon, että kalat peittyvät.
Mausta suolalla, pippurilla ja sahramilla.
Keitä 20 min ja lisää lopuksi keittoon persiljaa.
Tämä keitto saa mukavan twistin tomaattiaiolista. Katso kokki Michael Björklundin kalakeitto-ohje ranskalaiselle Laroche Chardonnay L -valkoviinille.
Katso reseptiKlassikkoruoka Toscanasta – tämä runsas italialainen keitto on oikeastaan pata, joka saa makunsa erilaisista vihanneksista sekä possunkyljestä. Vegaaniversion saat jättämällä possun pois.
Katso reseptiOnko sinun valkoviinisuosikkisi raikas Riesling? Anoran viiniasiantuntija Markus Hannula avaa Riesling-rypälelajikkeen suosiota ja antaa vinkit hyvästä Rieslingistä.
Lue lisääJo vuodesta 2000 lähtien alkon valikoimassa ollut Domaine Zinck Prestige Riesling pukeutuu juhlavuoden kunniaksi uuteen tyylikkääseen ulkoasuun. <br>
Lue lisää