Blue Nun Alcohol Free Red Wine

Blue Nun Alcohol Free Red Wine


Label: GrilliruokaLabel: NoutopöytäLabel: Pizza Pasta (Viinimaa)Label: Aperitiivi

7,49 €

Löydä Alkosta

Blue Nun -viinit sopivat kaikkiin makuihin ja tilanteisiin – niin myös tämä alkoholiton puolimakea punaviini, jonka makumaailma on ihanan marjaisa ja aavistuksen vaniljainen.

Ruoka ja kuvaus

Maku

Runsaan marjaisa, mustikkainen ja aavistuksen vaniljainen alkoholiton puolimakea punaviini. Vähätanniininen.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Hyvin viilennettynä eriomainen aperitiivi tai noutopöydän antimille sopiva alkoholiton punaviini. Soveltuu myös erilaisille grilliruoille sekä pasta ja pizzan kumppaniksi.

Valmistus

Saksan maailmanlaajuisena viinibrändisymbolina Blue Nun edustaa nykyaikaisen saksalaisen viininvalmistuksen herkullista makua. Sichel Superior Vinification takaa kylmäkäymisen avulla hienot hedelmäiset aromit, jotka ovat tyypillisiä saksalaiselle viinille.

Tarina

Blue Nun on ensimmäinen lifestyle-brändi viinimaailmassa.Vuonna 1923 saksalainen H. Sichel Söhne lanseerasi Blue Nun 1921 -nimisen viinin. Etiketti ja tuotenimi haluttiin luoda kuluttajaystävälliseksi vaihtoehdoksi siihen aikaan yleisesti käytetyille goottilaisille kirjaimille ja pitkille saksalaisille nimille. Kirkko on aina ollut Reinin ja Moselin alueilla hyvin vahvasti mukana rypäleiden kasvatuksessa ja viinin valmistuksessa, joten viinille annettiin nimeksi Blue Nun (sininen nunna). Etiketissä oli alusta lähtien kuvattuna siniasuisia nunnia keräämässä viinirypäleitä ja etiketissä luki Liebfraumilch (Pyhän Neitsyen maito).

Tuoteryhmä

Alkoholittomat

Alkoholipitoisuus

0 %

Alkon tuotenumero

953354

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

F.W. Langguth Erben

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Pakkaustyyppi

Pullo

Sokeripitoisuus

58 g/litra

Makeus

Puolimakea

Tuotenumero

1026903