Thomas Henry Tonic Water 75 cl

Alkoholittomat Saksa
Laadukas ja tasapainoinen kaikkien ginien kanssa toimiva Premium Tonic-vesi on saatavilla hyvin varustelluista K-Citymarketeista, K-Supermarketeista sekä Prismoista.
Thomas Henry Tonic Water 75cl
4,29 €
Väri
Väritön
Maku
Kiniininen, makean katkera, hedelmäisen sitrusarominen ja kevyen appelsiininen.
Tarina
Innovatiiviset juomat muuttavat maailmaa. Aidosti uutta voi luoda vain, jos joku on valmis kokeilemaan uusia yhdistelmiä - tämä pätee myös juomien maailmaan. Hyppysellinen tietoa, shotillinen inspiraatiota, tuplashotti rohkeutta ja ripaus onnea ovat resepti innovatiiviseen baarikulttuuriin.

Innoituksen Thomas Henryn mixereihin on antanut Mr. Thomas Henry, jonka keksintönä pidetään hiilihapon lisääminen juomiin vuonna 1773. Pioneeri Thomas Henry - farmaseutti, herrasmies ja Royal Societyn jäsen - muutti vuonna juomateollisuuden alaa inspiraatiollaan tuottaa hiilihapotettuja virvoitusjuomia. Hän oli ensimmäinen, joka ymmärsi yhdistelmän antavan sekoitetuille juomille nuorekkaan raikkauden ja ennenkuulumattoman makuelämyksen.

Uusi aika baarikulttuurille oli alkanut, ja tämä vaikuttaa myös nykyajan baarityöntekijään. Uuden luomisen hauskuus on nautinto. Innovaatiot inspiroivat baarityöntekijöitä ympäri maailman kehittämään uusia ja parempia muunnoksia rakkaimmista juomista.
Maa
Tuotetyyppi
Makeus/täyteläisyys
Alkoholipitoisuus
0.00 %
Pakkauskoko
75 cl
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Kierrekorkki
Tuottaja

Thomas Henry

Thomas Henry on Berliinissä vuonna 2010 perustettu, premium-miksereitä tuottava yritys. Uuden luominen, innovatiivisuus ja nautinto ovat keskiössä Thomas Henryn tuotteissa.
Lue lisää tuottajasta
Altian tuotenumero
1026602

Ruoka - ja tarjoiluvinkit

Thomas Henry

Thomas Henry on Berliinissä vuonna 2010 perustettu, premium-miksereitä tuottava yritys. Uuden luominen, innovatiivisuus ja nautinto ovat keskiössä Thomas Henryn tuotteissa.