UUTUUS

Vegan
Blossa 23 Gamla Stan alkoholiton

Blossa 23 Gamla Stan alkoholiton


Tänä vuonna Blossa vuosikertaglögi on ensi kertaa saatavilla myös alkoholittomana versiona! Blossa 23 Gamla Stan palaa Blossan alkulähteille Tukholman vanhaan kaupunkiin, jossa pullotettiin ensimmäinen Blossa-glögi yli sata vuotta sitten. Blossa 23 Gamla Stan on valkoviinipohjainen glögi, josta alkoholi on poistettu huolellisesti. Sen raikasta vadelmaa ja kukkaista humalaa yhdistelevä maku juhlistaa Blossan upeaa käsityöläishistoriaa. Blossa 23 alkoholiton glögi on saatavilla hyvin varustetuista K-ryhmän ruokakaupoista.

Ruoka ja kuvaus

Väri

oranssin punertava

Tuoksu

vadelmainen, hennon humala-arominen, kevyen mausteinen

Maku

Vadelmat tuovat Blossa 23:een leikkisää hedelmäisyyttä, ja tätä makeutta tasapainottaa humala, joka voimistuu jälkimaussa. Humalaa täydentää erityisen hyvin glögimausteisiin lukeutuva neilikka, ja kokonaisuudesta muodostuu jännittävä makumaailma.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Blossa 23 glögiä voi nauttia sekä kuumana että kylmänä.

Tarina

Tukholmassa on rikas panimokulttuuri, jossa humalalla on ollut tärkeä rooli yhtä lailla vanhoissa panimoperinteissä kuin tämän päivän pienpanimoissa. Ennen vanhaan maaseudun ihmiset tulivat loppukesästä vanhaan kaupunkiin myymään tuoreita vadelmia, joita on kasvatettu Ruotsissa aina keskiajalta lähtien. Ulkoasullaan ihastuttavan vuosikertaglögin pullossa kerrataan glöginvalmistuksen vaiheita ja pimeässä loistava pullo tuo kirjaimellisesti valoa pimeän vuodenajan keskelle. Vuodesta 2003 lähtien Blossa on lanseerannut vuosittain uuden vuosikertamaun. Tänä vuonna Blossa vuosikertaglögi on saatavilla ensimmäistä kertaa alkoholittomana.

Tuoteryhmä

Glögit

Alkoholipitoisuus

0,5 %

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Blossa

Suljenta

Luonnonkorkki

Makeus

Makea (sweet /doux)

Tuotenumero

1034094