Vegan
Blossa Alkoholfri Glögg

Blossa Alkoholfri Glögg


Täysin alkoholiton glögivaihtoehto, jossa ei ole tingitty Blossalle ominaisesta mausta tai luonteesta. Löydät alkoholittoman Blossan mm. K-ryhmän marketeista ja kaupoista, Prismoista, S-marketeista, Lidlista ja Alkon myymälöistä syyskuun lopulla.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Runsaanpunainen

Tuoksu

Runsas, mausteisen marjainen ja neilikkainen

Maku

Kirsikkainen, vadelmainen, neilikkainen, kanelinen, kardemummainen, kevyen inkiväärinen. Blossa Alkoholfri Glögg -juoman pohjana on täyteläinen punaviini, minkä ansiosta se säilyttää perinteisen viinimäisyytensä myös alkoholin huolellisen poistamisen jälkeen.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Glögi on parhaimmillaan lämpimänä perinteisten glögilisukkeiden kera. Erinomainen tuote myös erilaisiin alkoholipitoisiin drinkkisekoituksiin, esim. Blossa & Fresita.

Valmistus

Juoman pohjana on täyteläinen punaviini, minkä ansiosta se säilyttää perinteisen viinimäisyytensä myös alkoholin huolellisen poistamisen jälkeen. Alkoholiton viini on sekoitettu rypälemehun ja sokerin kanssa ja lopulta maustettu Blossan omalla mausteseoksella.

Tarina

Blossa valmistetaan yli sata vuotta vanhalla reseptillä, joka on peräisin viinikauppias J.D. Grönstedtiltä Tukholman vanhasta kaupungista. Kaikki Blossa-tuoteperheen glögit pohjautuvat samaan perusreseptiin. Blossan maku syntyy ainutlaatuisesta mausteseoksesta, jossa on muun muassa kardemummaa, inkivääriä ja neilikkaa.

Tuoteryhmä

Glögit

Alkoholipitoisuus

0 %

Alkon tuotenumero

659477

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Blossa

Sokeripitoisuus

180 g/litra

Tuotenumero

1027461