Blossa 21 Valencia Spritz

Valmista Blossa 21 -vuosikertaglögistä ja Proseccosta helppo ja herkullinen Spritz-drinkki jouluksi ja loppuvuoden juhliin.<br>

Blossa 21 Valencia Spritz
logo

1 HLÖ

logo

0 h 15 min

logo

4.3 %

Näin kuivatat appelsiiniviipaleita uunissa:

Viipaloi appelsiini reilun puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi ja asettele pellille leivinpaperin päälle. Nosta pelti uunin keskitasolle ja kuivata viipaleita noin 70 asteessa (kiertoilmassa, jos uunissasi on toiminto) noin 8 - 10 tuntia.

Voit välillä kääntää viipaleet, jotta ne kuivuvat tasaisesti. Päästä uunista välillä kosteutta ulos avaamalla luukku hetkeksi.

AINEKSET

  • 4 cl Blossa 21 Valencia

  • 4 cl Prosecco

  • 4 cl kivennäisvesi esim S.Pellegrino

  • Koristeeksi appelsiinin kuori tai kuivattu appelsiiniviipale

VALMISTUSOHJEET

    1. Täytä lasi jäillä ja mittaa ainesosat jäiden päälle.

    2. Sekoita lusikalla ja koristele appelsiinin kuorella.