Glöet Gold Sparkling & Spices

Glöet Gold Sparkling & Spices


Label: NautiskelujuomaLabel: SeurustelujuomaLabel: PikkusuolaisetLabel: Aperitiivi

13,49 €

Löydä Alkosta

Glöet Gold yhdistää kuohuviinin kuplat ja jouluisen sahramin maun. Glöet Goldin eloisa ruusukullan värinen koostumus herää eloon pulloa kevyesti käänneltäessä. Parhaimmillaan tarjottuna kylmänä!

Ruoka ja kuvaus

Väri

kullankeltainen

Tuoksu

kanelinen, mausteinen, sitruunainen

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Tarjoillaan kylmänä.

Tarina

Jouluna 2015 lanseerattu suomalainen tuoteinnovaatio GLÖET- glögiskumppa yhdistää glögin ja kuohuviinin parhaat puolet. Glöet on ollut lanseerauksestaan lähtien suosittu kupliva joulujuoma ja vaihtoehto perinteiselle glögille.

Tuoteryhmä

Kuohuviinit & samppanjat

Alkoholipitoisuus

8 %

Alkon tuotenumero

942445

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Glöet

Suljenta

Puristekorkki

Pakkaustyyppi

Pullo

Sokeripitoisuus

13 g/litra

Makeus

Puolimakea (medium dry)

Tuotenumero

1031870Paras glögi 2022: jaettu ykkössija!

Paras glögi 2022: jaettu ykkössija! Jouluna 2015 lanseerattu suomalainen tuoteinnovaatio Glöet-glögiskumppa yhdistää glögin ja kuohuviinin parhaat puolet. Uutuus Gold on jännittävä uutuus, jonka pullo saa katsojan ensin hämmentymään ja sitten ihastelemaan. Pulloa pyörittäessä pohjalla olevat ruusukultaiset hiput alkavat pyöriä ja juoma muuttuu upean leikkisäksi. Sahrami ja kardemumma tuovat joulun kielelle kevyesti. Juoma on maukas, tyylikäs ja hurmaava, todellinen juhlajuoma. Pullossa olisi voinut olla maininta, että sitä kannattaa hieman pyöritellä ennen avaamista, että hiput lähtevät liikkeelle. Juoma toimii täydellisesti tyylikkäiden pikkujoulujen alkumaljana ja naisten juhlissa. Juoma sopii myös hyvää ruokaa ja juomaa arvostavalle lahjaksi. Nauti sellaisenaan hyvin viilennettynä.

- Kotivinkki 22.10.2022

Katso ohjeita