Vegan
Koskenkorva 7 Botanicals Vodka 37,5 % 50 cl

Koskenkorva 7 Botanicals Vodka 37,5 % 50 cl


20,68 €

Löydä Alkosta

Koskenkorva 7 Botanicals Vodka on saanut vaikutteita perinteisestä suomalaisesta juhannustaiasta, jossa kerätään niittykukkia tyynyn alle. Kesäisen raikas vodka on maustettu seitsemällä eri kasvilla. Tämän vuoden reseptistä on muun muassa nokkosta, laventelia ja vadelmaa. Ne antavat juomaan raikkaan ja kesäisen hempeän marjaisan maun.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Vaaleanpunainen

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Koskenkorva 7 Botanicals Vodka sopii parhaiten nautittavaksi sellaisenaan tai juomasekoituksissa. Kokeile esimerkiksi tonicilla pidennettynä, jolloin 7 Botanicalsin maut tulevat paremmin esille.

Valmistus

Vodkan valmistuksessa on käytetty vain luontaisia ainesosia. Väri on kauniin vaaleanpunainen, mutta saattaa haalistua valossa. Tuote kannattaakin säilyttää valolta suojassa. Kaikki Koskenkorva-tuotteet tehdään alusta loppuun Suomessa, parhaasta Pohjanmaan ohrasta ja kirkkaimmasta lähdevedestä samassa Koskenkorvan kylässä, missä valmistus aloitettiin jo vuonna 1953.

Tarina

Koskenkorva 7 Botanicals tuote perustuu perinteiseen suomalaiseen juhannustaikaan, jossa juhannusyöksi kerätään 7 erinlaista niittykukkaa tyynyn alle ja nähdään unta tulevasta puolisosta. Koskenkorva 7 Botanicals on rajallisen saatavuuden tuote uniikilla reseptillä, josta lanseeraamme joka vuosi uuden reseptin. Resepti on salainen, mutta se sisältää taian mukaan seitsemän eri kasvia. Vuoden 2021 reseptistä löytyy muun muassa nokkosta, laventelia ja vadelmaa, jotka tuovat nesteeseen raikkaan ja kesäisen hempeän marjaisan maun sekä kauniin heleän punaisen värin.

Tuoteryhmä

Maustetut viinat

Alkoholipitoisuus

37,5 %

Alkon tuotenumero

931495

Tilavuus

0,5 l

Tuotemerkki

Koskenkorva

Sokeripitoisuus

18 g/litra

Tuotenumero

1027053