Wolf Blass Red Label Shiraz Merlot Durif 3 L

Wolf Blass Red Label Shiraz Merlot Durif 3 L


Mehevä & Hilloinen

Label: NautaLabel: PorsasLabel: Pizza Pasta (Viinimaa)Label: Pataruoka

36,98 €

Löydä Alkosta

Mehukkaan hilloinen ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen australialainen punaviini palkitulta Wolf Blassin viinitalolta 100 % kierrätettävässä hanapakkauksessa. Viinilehti: edullinen ostos.

Ruoka ja kuvaus

Maku

Tummanpunainen, täyteläinen, keskitanniininen, boysenmarjahilloinen, tumman kirsikkainen, kevyen luumuinen, hennon lakritsinen.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Viini sopii erilaisille liharuoille, porsaalle, naudalla kuin myös pataruokien kera. Loistava kumppani myös erilaisille pastaruoille.

Tarina

Saksalaisen Wolfgang Franz Otto Blassin Etelä-Australian Barossa -laaksoon 1966 perustama viinitila, joka on kasvanut vaatimattomasta peltivajasta yhdeksi maailman menestyneimmistä ja palkituimmista viinimerkeistä. Wolf Blassin viinit ovat voittaneet yli 10 000 palkintoa erilaisissa viinikilpailuissa. Wolf Blassin pääviinintekijä Chris Hatcher on yksi Australian johtavista viininvalmistajista ja arvostettu viinikilpailujen tuomari kaikkialla maailmassa. Wolf Blassin tapana tehdä viinejä on pyrkiä rohkeasti huippuosaamiseen, vaalia ja edustaa Wolf Blassin ylpeää historiaa ja luoda poikkeuksellisen laadukkaita viinejä.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Täyteläinen

Alkoholipitoisuus

14 %

Alkon tuotenumero

421108

Tilavuus

3 l

Tuotemerkki

TWE - Treasury Wine Estates

Suljenta

Muu suljenta

Alue

Australia - South Eastern Australia - South Eastern Australia

Rypäleet

Merlot, Shiraz, Durif

Tuotenumero

1031869